Google Chromecast fra Chrome brouser (Google Home)

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 7 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
carmoe6
Abonnent

Producent/mærke:
Modelnummer:
Styresystem:
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål: I Google Chrome browsern på min PC er der en “App” øverst til højre i værktøjs linjen, hvor jeg kan aktivere forbindelsen til min Chrome cast dongle på mit fjernsyn.

På min Ipad og Sony Android smart phone kan jeg ikke få forbindelse til fjernsynet fra Google Chrome browsern, da denne “App” ikke vises i browseren. Kan dette problem løses?  Hvis jeg åbner DR.TV eller Youtube appen er der ingen problemer med at streame til fjernsynet.


finnh
Abonnent

  Jeg kender kun til Android, men mit gæt er, at det samme gælder for iPad.

  Nogle apps har direkte kontakt til chromecast, f.eks. dr.tv, Youtube og Yousee. Andre kræver Google Home installeret. https://support.google.com/chromecast/topic/3087032?hl=da&ref_topic=3081748

  mvh

  Finn

   


  carmoe6
  Abonnent

   Tak for info, men jeg har Google Home appen installeret på både PC, telefonen og iPad, og det ser ud til at være installeret OK.

   På telefonen har jeg har jeg fået det til at fungere hvis jeg bruger Chrome i PC tilstand, men er det nødvendigt?

   mvh/Carsten

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Ja, det er generelt set nødvendigt. Jeg havde faktisk en undtagelse med en tablet, der var baseret på en Atom-CPU, den kunne sende alt direkte til Chromecast. Men den direkte CPU-understøttelse er sjælden, og uden den er det hver enkelt app, der skal indbygge Chromecast muligheden.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg