Google maps/Android auto Aps Googles hemmelige Aps til bilen (nyhedsmail)

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-442371
Registreret bruger

Vil du hjælpe med denne Aps. Jeg kan ikke få den til at virke, der er flere der dukke op. Jeg synes ikke det er forklaret hvordan man gør. Kan/vil du ikke hjælpe med at løse problemet, og oplyse hvad for Aps jeg skal bruge. Skal det virke uden særlige indstillinger på skærmen i bilen, når det er lagt på telefonen. MVH. snuby2

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Nu har jeg ikke selv en passende bil, så det bliver nok kun halvvejs, jeg kan hjælpe. Her er apk-filen i forskellige udgaver, til at installere i telefonen:

    https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-5-0-5002-release/

    Du skal så sætte din telefon / tablet op til at tillade installation fra ukendte kilder for at kunne installere apk-filen. Hvordan du præcist gør det, afhænger af din model og Android-versionen i den. Det er muligt, at jeg kan finde en vejledning til det, hvis du giver mig de oplysninger.


    user-442371
    Registreret bruger

      Hej Henrik! Det er nok en kriglet opgave, kan jeg forstå. Min telefon er Samsum Galasy 6J den skulde kunde bruges. Jeg skal give en speciel tilladelse i telefons indstillinger,men jeg kan ikke se at der er nogen, beregnet til do. Men der står. Men gør det kun,hvis du er sikker på,hvad du gør. Jeg troede at filen var afprøvet og det virkede, når det blev bragt i bladet/Nyheds mail,men der er malware i det. Jeg håber på at i får det rettet, så det ikke er farligt at rode med, i er nok kommet en postgang for tidlig ud med det. MVH. snuby2. Arne.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Nu har jeg ikke afprøvet det selv, så jeg vil lige høre på Redaktionen, hvad status på det egentlig er…

        Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.