Min Google søgelinie forsvundet fra forsiden af Smartphone.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
lisbethfunch
Abonnent

Producent/mærke: Samsung Smartphone
Modelnummer: J5 2016
Styresystem: Android
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål:
Kære Komputer for alle!
Helt fra jeg købte min smartphone lå der på forsiden en Google Søgelinie, som jeg brugte rigtig meget og var meget glad for, – men nu er den pludselig forsvundet, – og jeg kan ikke finde ud af, hvor jeg skal finde den igen,
så jeg kan få den tilbage på forsiden. Har spurgt flere, men ingen kunne hjælpe, desværre!
Jeg har en Googlesøgelinie et andet sted, men den har været der hele tiden!
På forhånd Tak for hjælpen!
Mange venlige hilsener fra
Lisbeth Funch Nielsen.


finnh
Abonnent

    Pudsigt. På min Nokia var jeg ude for det modsatte, at der efter en opdatering dukkede en Google søgelinje op.

    Nå, men jeg vil forslå at du tjekker om din telefon kan håndtere Widgets. I så fald kan du uden tvivl finde en googlewidget og lægge på forsiden.

    Mvh

    Finn

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Som Finn nævner, er det en såkaldt ‘Widget’ (ordet er engelsk for ‘dingenot’), du skal bruge. Den er sikkert slettet ved et uheld – men er nem at bringe tilbage. Som Finn nævner, kan nogle Widgets være afhængige af Android-verionsen – men mit kvalificerede gæt er, at det ikke bliver et problem: Googles søgewidget er en af de ældste Android-widgets overhovedet 🙂

      Hvordan man konkret gør er lidt forskellig fra telefon til telefon. På min Samsung skal man trykke et par sekunder på et tomt sted på skærmen. Så får man et billede, hvor man kan vælge Widgets forneden. De er sorteret alfabetisk, så Google ligger nogle sider til højre. På min telefon er der fire varianter – tryk på en af dem for at vælge den, og placere den på en startskærm. Jeg vedlægger et par skærmskud, der viser det:

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.