Mobil telefon

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af rodwac867617 rodwac867617 3 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
user-561103
Registreret bruger

Producent/mærke:
Modelnummer:
Styresystem:
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål: Jeg har et spørgsmål, jeg bruger min telefon på arbejde, og jeg er så træt af de store klodsede telefoner, de minder mig om min første mobil en Nokia 1011, hvorfor anbefaler eller tester i ikke nogle små mobiltelefoner, jeg er så træt af min Nokia 3, den er alt for stor, selv om den er til en pris som jeg er villig til at betale, telst nogle små og billige mobiler, deter mit forslag til et bedre blad.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Tak for forslaget. Jeg har videresendt det til Redaktionen.

    rodwac867617
    rodwac867617
    Komputer for alle

      Hej,

      Det er mig, der er ansvarlig for at skaffe produkter til test i Komputer for alle.

      Vi forsøger at præsentere et bredt udvalg af telefoner i vores testsektion, men vi er også begrænset af, hvad producenterne har lyst til at få vist frem. De er jo godt klar over, at de helt billige modeller ikke vil tage sig godt ud i en test, når vi også jævnligt tester dyrere og bedre telefoner.

      Men det lykkes trods alt ind imellem. I Komputer for alle nummer 17, 2020 tester vi seks forholdsvis billige telefoner mod hinanden.

      Størrelsen på skærmen er ikke et kriterie i sig selv, når vi udvælger produkter, men der bliver ikke produceret så mange små telefoner længere, fordi producenterne konkurrerer om at levere store, flotte skærme, og det smitter også af på det udvalg, vi har til rådighed.

       

      Med venlig hilsen

      Morten Skeldal

      Testredaktør, Komputer for alle

       

       

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.