opdatering ios fra 9 til ios 10 for af Norton Security deluxe

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
gretea
Registreret bruger

Producent/mærke:
Modelnummer:
Styresystem:
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål:har en ipad fra 2012 der bruger IOS 9,ville indlæse mit nye Norton Security deluxe men kan ikke da det kræver IOS 10,altså en opdatering af mit styresystem,har norton i forvejen men det udløber om 17 dage,hvordan får jeg min Ipad opdateret eller indlagt norton igen,vedh.foto af mit nye norton.hilsen Grete Agerbæk Sørensen email glstrandvej22@profibermail ,mobil 25369549 kunde nr.7470599772

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Grete

    Nu vil jeg sige noget, der måske virker lidt skræmmende: Det er ikke nødvendigt 🙂

    iOS 9 er efterhånden ret gammelt, og de virus, der har eksisteret, er gjort ukampdygtige af opdateringer til iOS. Tilsvarende kommer der ingen nye virus til iOS9 – og skulle jeg tage fejl her, rammer de kun enheder, hvor brugeren har knækket den indbyggede beskyttelse. Teknisk hedder det ‘jailbreaking’ – det er ikke nemt at gøre, og hvis du ikke kender begrebet, har du bestemt ikke gjort det. Dermed er din iPad begrænset til at bruge Apple-godkendte apps, og det er ikke længere nødvendigt at bruge det ellers udmærkede Norton.

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.