Problemer med plads på LG-mobil

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
alauda
Abonnent

Producent/mærke: LG
Modelnummer: K8
Styresystem: Android
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål:

Min søn har en LG-mobil med 8 GB og dertil et SD-kort på 64 GB. Men der er så mange forinstallerede programmer (som han ikke bruger), at der nærmest ikke er plads til noget på mobilen. Han kan tilsyneladende ikke installere noget direkte på SD-kortet, og der er altså ikke plads til at installere noget på selve mobilen først. Han har prøvet at afinstallere nogle af de medfølgende apps uden held. Telefonen er omkring 1 år gammel.

Kan I mon hjælpe? På forhånd tak :-).


finnh
Abonnent

    SD-kortene skal bruges til musik og billeder etc. så prøv om I kan flytte disse.

    Programmer skal ligge på telefonen. Telefoner er meget forskellige, men det er ikke unormalt at alle Google programmer og – i dit tilfælde – de fleste LG-programmer ikke kan afinstalleres. Måske får du mere plads ved at deaktivere dem, det ved jeg faktisk ikke noget om. Men du kan evt. prøve at nyinstallere Android, så slipper du sandsynligvis af med LG-tingene. Men start med at flytte musik og billeder.

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Det kan hjælpe at flytte de programmer, der kan bo på SD-kort. Men det er som regel en kortfristet løsning. Der findes en funktion i Android (Adoptable Storage), der gør det muligt at formatere SD-kortet som internet lager, men det er ikke alle telefoner, der understøtter det. Min Samsung gør ikke, så jeg kan ikke vedlægge et skærmskud. Denne godt illustrerede artikel giver en vejledning til, hvordan man finder funktionen:

      https://fossbytes.com/android-sd-card-internal-storage-adoptable-storage/

      Det ser sandsynligvis lidt anderledes ud på en LG-telefon. Det vigtigste er at finde Lagerindstillinger, og så gå ind på SD-kortet. Hvis menuen tilbyder en variant af “Formater som internt” (se skærmskud herunder), er funktionen understøttet af telefonen.

      Hvis ikke det virker, er det kun oprydning og flytning af apps til SD-kort, der afhjælper problemet.

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.