Reklamer på startskærmen af min mobil.

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år siden.
Oprettet af
user-289297
Abonnent

Producent/mærke: Samsung Galaxy A3 2016
Modelnummer: SM-A310F
Styresystem: Android
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål:

Hej.

Jeg har fået nogle irriterende pop-up reklamer på startskærmen af min mobil, når jeg åbner mobilen. Jeg skal scrolle til siden for at få dem væk. Når jeg får et mobilopkald, har jeg svært ved at svare hurtigt, da jeg ikke kan se tlf.ikonet før, jeg får reklamerne væk.

Mange forskellige reklamer, men det er tit et stort ur. Tit er det noget om biler og motorcykler. Endvidere ligger der en besked, såfremt jeg har en ulæst besked eller mail.

Der ligger bl.a. en nu, der kommer fra google.com-memership.com: Tillykke -bruger. Google har udvalgt dig som en af de første personer …..bekræft at du ejer denne tlf.  osv. , og den er næsten ikke til at komme ud af.

Jeg har kørt virusskan, og den viser OK.

Er der  nogen, der har et godt råd, så jeg kan få fikset mit irriterende problem.

Venlig hilsen

ILJ


hjflemming
Abonnent

    Du skal bare slå notifikationer på startskærm fra i indstillinger.

    Hilsen Flemming


    user-289297
    Abonnent

      <p style=”text-align: left;”>Tak for mail, men der er ikke noget, der hedder notifikationer under indstillinger? på min Samsung A3. Vh. Ilj</p>


      hjflemming
      Abonnent

        Hvilken version Android har du?

        Med Android  7 = indstillinger- Notifikations og statusbjælke vælg her Administration af notifikationer. Her kan du vælge hvad hver app må vise og meddele.

         

        PS Du kan prøve at holde en finger, nogle sekunder på de meddelelser  du får, og se hvor de kommer fra.

        Hilsen Flemming


        user-289297
        Abonnent

          Jeg kan finde noget, der hedder meddelelser avanceret, hvor alle Apps kommer frem. Der er mange aktiverede, er det bedst, hvis de er inaktive, får jeg så alligevel meddelelser, som jeg skal ha’.

          Hvordan tager jeg kopi af en side, hvis jeg vil vedhæfte?

          Hilsen Ingelise


          hjflemming
          Abonnent

            Hej Ingelise

            Fik ikke hvilken version Android du har?

            Med Android 7 kan du finde knap til blandt andet skærmfoto, ved at stryge ned helt fra oven på din skærm. Har du ikke en brugervejledning til din telefon, så hent en  på Samsungs hjemmeside.

            Den fra Google tror jeg du skal holde fingrene fra. Det ser ud som om at det er reklamer fra en app der har fået adgang til din startskærm. En kraftig rydning af Skrald på din telefon ville måske være en god idé.

            Du kan godt de aktivere de app du ikke vil have beskeder fra, bare ikke dem fra styresystemet og se om du kan stoppe den app der sender meddelelser til startskærm. Du kan altid aktivere dem igen.

            Hilsen Flemming

             

             

             


            user-289297
            Abonnent

              Undskyld, det er meget sent, jeg reagerer på svar😣. Jeg har ikke fået det irriterende ur fjernet fra min Samsung, Galaxy A3 2016. Model nr. SM-A310F, Android 7 ud fra ovenstående svar endnu. Derfor prøver jeg igen og vedhæfter et billede af startskærmen med reklamen. Når jeg åbner telefonen, ligger reklamen på startskærmen, og jeg skal skubbe det til siden, for at få det væk . Når tlf . ringer, er det svært at svare, da reklamen ligger i vejen.

              Vh. Ilj

               


              hjflemming
              Abonnent

                Hej igen.

                Når jeg ser på dit skærmbillede er mit bedste bud at uret kommer fra en app på din telefon, måske ur eller timer app hvor du i indstillinger er kommet til at aktivere uret på skærmen.

                Hilsen Flemming.

                HenrikClausen
                HenrikClausen
                Komputer for alle

                  Lad mig lige tilføje, at der må være en app, der kommer med det besvær. Det kan være en, der lige så diskret har bedt om flere rettigheder, og så i senere opdateringer er begyndt at misbruge dem.

                  Den nemmeste måde at rydde op i dårlige apps er at gøre det fra din PC, ikke på selve telefonen. Hvis du går ind på Google Play i browseren får du en oversigt over alle installerede apps:

                  https://play.google.com/apps

                  Her får du et godt overblik over alle apps på din telefon (eller tablet), inklusive deres bedømmelser (stjerner). Så kan du nemt finde suspekte/unødvendige apps og bestille, at de fjernes fra telefonen.

                  Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.