Samsung Galaxy Tab2 og Puffin

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
kaj-emil
Abonnent

Hej

Puffin browseren virker fortrinligt på en iPad, men ikke på min Samsung Galaxy Tab2.

Når jeg vil vise en flash-video (.flv), får jeg en bi- eller hvepsesværm i de hvide områder….Hvorfor nu det….:)

Se vedlagte skærmdump.

Venlig hilsen

 

 

Det er et problem med håndtering af gennemsigtighed i billeder.

For at jeg kan finde ud af hvor problemet præcist ligger, har jeg brug for at du giver mig et link eller to til sider, der ikke vises ordentligt.


kaj-emil
Abonnent

    Hej Henrik

    Tak for dit svar.

    Du får her linket du bad om:

    http://www.emilonic.com/Tyrkiet_2013/index.html

    Det hele virker med iPad men ikke med Samsung.

    Med venlig hilsen

     

    Det er en fejl i Puffin. De dele af FLV-filmene, der er helt hvide, bliver gennemsigtige, til en sort baggrund, deraf “bisværm effekten”. 

    Der er en mulighed for at komme omkring problemet, hvis det system (One.com) du bruger til design af websider lader dig vælge en anden baggrund til videofilm, det kan du spørge dem om.

    Jeg vil også anbefale at skrive en anmeldelse på Google Play, hvor du fortæller udviklerne om problemet og giver et præcist link som dette:

    http://www.emilonic.com/Tyrkiet_2013/tyrkisk-aften.html


    kaj-emil
    Abonnent

      Hej Henrik

      Jeg takker for svaret.

      Der er ingen fejl i Puffin-browseren i iPad, der virker den fortræffeligt, men i min Samsung Tab2 virker den ikke.

      Du tager fejl på et punkt: Jeg benytter et program til min hjemmeside, der hedder “WebSite X5 Evolution 10” og ikke “One.com”, det er min “server”, og har som sådan intet med hjemmesiden at gører andet end , at den “sparker den ud på internettet.

      Jeg har løst problemet (ikke med Puffin-browseren) men ved at installerer en “Flash Player” og så aktiverer den i det øverste venstre hjørne, der hvor der står “Google”, så kan jeg se filmene uden bisværm i den installerede browser “Internet”, men ikke med “Puffin”.

      Jeg kan se mine egne (og andres) hjemmesider, der indeholder (.flv) filer og er skrevet i “WebSite X5 Evolution 10”. Men hvad gør andre, var det ikke en idé, at bringe en artikel om dette problem i Komputer?.

      Med venlig hilsen

      Kaj Emil Pedersen 

       

      Nu er iPad og Samsung (Android) to forskellige systemer, og dermed er Puffin to forskellige programmer, henholdsvis til iOS og til Android. Derfor kan der sagtens optræde en fejl i den ene version, der ikke findes i den anden.

      Fair nok med One.com, jeg troede det var deres webdesign system, du brugte. Men det åbner en mulighed, for hvis baggrunden i dine hjemmesider er sat til sort, eller ikke sat overhovedet, er der en chance for at problemet i Puffin kan omgås ved at sætte baggrunden til hvid.

      Problemet er nok for snævert til en egentlig artikel, men jeg vil nævne det for Spørg Os redaktøren, der kan tage problemet op i den spalte.


      kaj-emil
      Abonnent

        Hej Henrik

        Tak for svaret, som jeg vil knytte et par kommentarer til.

        Der er kommet en opdatering til Puffin-browser (den med blå baggrund), der løser problemet med “hvepsesværmen”, men forsøger man at at få fuldskærm forlades browseren, og det er jo ikke helt godt.:) Puffin-free (grøn baggrund) er ikke opdateret.

        Min konklusion (hvis der skal vises filmklip i .flv format) er at:

        Har man en iPAD er den bedste browser uden tvivl PUFFIN, har man en tablet (android- styresystem), skal der installeres en flash-player, og det kan være noget bøvlet.

        Med venlig hilsen

        Kaj-Emil

         

        Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.