Bredbånd USB-modem til tablet?

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-357064
Registreret bruger

Producent/mærke:
Modelnummer:
Styresystem:
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål:Vil gerne bruge mit usbmodem på min tablet, jeg kan købe en usb til usb mini adapter, men er blevet fortalt at det ikke virker, kan det virkelig være rigtig, lyder tåbeligt at man skal have wifi, for komme på nettet på en tablet!


finnh
Abonnent

    Du skal også have et SIM-kort, dvs. et mobilabonnement. Det kan du evt. spare ved at gå på mobilnettet via “hotspot” i din mobiltelefon. De fleste nyere smartphones har denne mulighed.

    mvh

    Finn


    user-357064
    Registreret bruger

      har et kørende usbmodem til min pc, kan en adapter få til at virke på min tablet?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Der er mange tablet-modeller, der kun har WiFi, ikke mobilforbindelse. Det forventes simpelthen, at der er trådløse netværk i nærheden. Modeller med indbygget modem er en tand dyrere.

        Selv hvis du skaffer et passende USB-kabel (det er sandsynligvis micro-USB) skal du også bruge et program, der kan ‘tale’ med modemet, og det er teknisk udfordrende. Jeg har kun set løsninger, der kræver at man direkte hacker sin egen tablet, og det kan jeg ikke anbefale.

        I stedet vil jeg foreslå at dele internetforbindelsen fra din telefon ved at aktivere Mobilt hotspot. Det kan uden videre gøres på alle nyere modeller. Og du sparer endda udgiften til et abonnement mere.


        user-357064
        Registreret bruger

          Tusind tak for hjælpen, anede intet om hotspots, men google ved alt, 2 minuter tog det så nu er min tablet blevet mobil!

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Selv tak. Jeg bruger selv Mobilt hotspot ret meget – også fordi jeg typisk får en betydeligt bedre forbindelse end på et offentligt WiFi. Ulempen er, at det trækker ret meget strøm, så telefonen aflades på nogle timer, medmindre der er en USB-lader i nærheden.

            Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.