Utilsigtede opkald

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
user-365420
Registreret bruger

Producent/mærke: Huawei
Modelnummer: VOG-L29
Styresystem: Android
Evt. versionsnummer på styresystemet: 10
Dit spørgsmål:

Min telefon har flere gange foretaget utilsigtede opkald, selvom ”undgå utilsigtede tryk” er aktiveret.

Jeg forstår ikke, hvorfor telefonen begynder at ringe en person op, mens jeg f.eks. er optaget af at tage et foto med den, eller mens jeg taler med en anden. Det er særdeles pinligt!

Hvordan garderer jeg mig imod, at telefonen foretager opkald uden mit ønske og uden aktiv handling fra min side?

(Scanning siger, at der ikke er virus på telefonen).

I min søgning på løsning af problemet, som der åbenbart er flere, der slås med, er jeg stødt på reklame for denne app: https://genuine-lamps.com/da/mobile/7814-avoid-accidental-phone-calls-with-outgoing-call-confirm-for-android.html

Jeg har hverken kunnet finde anbefalinger eller advarsler mod appen, men jeg er meget forsigtig med at installere applikationer. Hvad siger Forum?

 

Venlig hilsen

IJ

 

Telefonens data:

Huawei P30 Pro

Model VOG-L29

Versionsnummer 11.0.0.174 (C431E8R2P4)

EMUI-version 11.0.0

Android-version 10

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Den side, du henviser til, virker suspekt. Den er automatisk oversat til dansk, og henviser ikke til en officiel app-butik.  Den ser mest ud til at spilde folks tid på at blade mellem reklamer…

  Men der findes flere udmærkede apps til formålet, som denne:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sgsoft.call.confirm&hl=en_US&gl=US

  Nu er Huawei jo ramt af en handelskrig mellem Kina og USA, så du kan sikkert ikke hente den direkte fra Google Play. Men mon ikke Huaweis app-butik har en tilsvarende app?


  user-365420
  Registreret bruger

   Tak for svar.

   Inden jeg spurgte her, har jeg søgt hjælp hos Huawei Support. Jeg fandt dette https://consumer.huawei.com/dk/support/content/da-dk00407173/ , men jeg synes ikke, det løser mit problem. Det er bl.a. noget med, at afstandsføleren kan få telefonen til at foretage opkald, – det er jo håbløst at have med at gøre.

   Jeg har mailet til Huawei om en app, der hindrer utilsigtede opkald, men har ikke fået svar endnu.

   Seneste eksempel på telefonens ‘udskejelser’: Jeg forsøger koncentreret at få telefonen til at fokusere på natsommerfugl, som jeg vil lave en næroptagelse af. Midt i det hele tager Google’assistensen’ skærmen med forslag om, at jeg skal prøve at sige “Bag en kage”. Idet jeg fejer ‘assistenten’ væk, begynder min Hawei P30 Pro at ringe op til min fasttelefon. Kendes problemet med andre telefonmærker?

    

    


   user-365420
   Registreret bruger

    Tak for svar

    Desværre er den app, du nævner ikke tilgængelig til Huawei. Jeg har mailet til Huawei og efterlyst en app, der hindrer utilsigtede opkald, men har ikke fået svar endnu.

    Nu har jeg nulstillet min Huawei P30 Pro og ikke lagt andet end PostNord app, Smittestop app og Coronapas ind på den. Så forsøgte jeg at tage et makrofoto af en natsommerfugl med telefonen. Mens jeg prøvede at få telefonen til at fokusere, hvad den kan have svært ved, når det ikke lige er ansigter, overtog Google’assistenten’ skærmen og ville have mig til at sige ”Bag en kage.” Idet jeg fejer den forstyrrende ’assistent’ væk, begynder min Huawei at ringe til min fasttelefon (heldigvis ikke min chef denne gang).

    De utilsigtede opkald er så pinlige, at jeg har flyttet SIM kortet over i min gamle mobiltelefon.

    P30 Pro er ikke helt billig, så jeg vil være taknemmelig for en løsning på problemet.


    user-365420
    Registreret bruger

     Der var desværre ikke hjælp at hente hos Huawei, som svarer:

     “Dear Ingrid Jelbech,

     We don’t have the jurisdiction to suggest you any third part application, even if it will be in AppGallery platform. You cold make a research about which application is suitable for you and install it to your phone device.

     Thank you for your patience.

     Have a nice day!

     Best regards

     Stavroula

     Technical support team”

     Jeg håber, at Forum skal foreslå en sikker app til hindring af utilsigtede opkald.

     Venlig hilsen

     IJ

      

     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Det kan jeg desværre ikke foreslå en løsning til. AppGallery  har ikke umiddelbart en app, der svarer til Call Confirm. Den eneste mulighed er at forfølge Huawei om problemet med deres produkt.

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.