Alle mine valg fjernes ved genstart af PC'en

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
astilbe
Registreret bruger

Jeg har haft en velfungerende PC, som jeg løbende har tilpasset jf anbefalinger fra jer. For et par dage siden forsvandt alle mine valg af og i programmer. Alle mine standardvalg var overgået til Windows-programmer. Valg og udvidelser i Chrome var fjernet. Det samme var tilfældet i officeprogrammer. Mit skrivebord var ændret og tømt. Nogle programmer bad mig registrere mig igen.

Når jeg igen sætter nye standardapps og laver valg i programmer som fx Chrome, forsvinder valgene ved genstart af PC’en. Jeg har prøvet at køre “Stop resetting my apps” men den virker ikke. Jeg har kørt – som jeg iøvrigt løbende gør – diverse antimalwareprogrammer for at sikre mig pc’en ikke var inficeret. Intet virker.

Min Windows version er Windows10 Home v.20H2.

Har I et godt råd?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder som om din Windows-profil har taget skade, så pc’en ikke kan gemme / indlæse indstillingerne. Det er ikke lige til at reparere – jeg foreslår, at du opretter en ny brugerkonto og indretter dig der. Når du har indstillinger, programmer og dokumenter flyttet til den nye, kan du nedlægge den gamle.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.