Bluetooth device forsvinder ved Windows 10 opdatering

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
povl.brondsted
Registreret bruger

Jeg har en Lenovo Ideapad 710S Plus med Bluetooth, som jeg bl.a. bruger til min forbindelse med Logitech Craft Keyboard. Jeg har Windows 10 Home.

Det er sket ofte gennem de seneste mange måneder, at Bluetooth Device forsvinder ved opstart. Bluetooth kan ikke findes og ses ikke registreret i Device listen, så det er ikke et driver problem. Hvis jeg afinstallerer den seneste Windows 10 opdatering får jeg ved restart igen et synligt bluetooth device, og jeg kan atter forbinde og bruge mit keyboard og andre bluetooth enheder. Når så Windows atter opdateres, så kan jeg få samme ballade igen.

Min nuværende Windows update uden problemer er Windows 10, version 2004. installeret ‎19-‎06-‎2020. Men efter en opdatering med  Cumulative Update for .NET Framework 3.5 and 4.8 for Windows 10 Version 2004, KB4552925, installeret  27-06-2020  forsvandt Bluetooth igen. Da jeg afinstallerede den update fik jeg Bluetooth tilbage på device listen og genkendt igen.

Kan I hjælpe med en forklaring og gerne en løsning på dette. Jeg har søgt på nettet, men kan ikke rigtigt finde en god forklaring. Kan I hjælpe mig?

Mvh

Povl Brøndsted

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Povl

    Prøv med Bluetooth-driveren direkte fra Lenovos hjemmeside:

    https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/700-series/710s-13isk/downloads/driver-list/component?name=Bluetooth%20and%20Modem

    Jeg bemærker, at modellen har ganske mange opdateringer. Derfor vi jeg forslå at du tager en automatisk scanning af, hvilke opdateringer, din model har brug for:

    https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/700-series/710s-13isk/downloads/automatic-driver-update

    Selv har jeg Lenovo Vantage installeret, og den kommer regelmæssigt med opdateringer til systemet. Så sent som i sidste uge løste det et problem med skærmdriveren, der havde drillet mig.


    povl.brondsted
    Registreret bruger

      Hej Henrik.

      Tak for svaret.

      Det løste desværre ikke problemet. Det er ikke driveren der driller, men Bluetooth forsvinder som device ved Windows opdateringer, Igen senest da en opdatering “2020-05 Kumulative opdatering til .NET framework 3.5 og 4.8 til Windows 10 til x64 (Kb4552925)”, hvad jeg så end skal bruge den til.

      Ved at afinstallere denne update kom blev Bluetooth igen synlig som device og fungerer igen, uden jeg skal installere andre drivere.

      Det er lidt mystisk, og selvom jeg kender proceduren nu, ville det være rart at vide hvorfor.

      Povl

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej Povl

        .NET er egentlig en tilføjelse til Windows, så det overrasker mig lidt, at det går ud over Bluetooth.

        Jeg gav et link til at gennemsøge din PC for opdateringer til selve pc’en. Har du prøvet det? Der kunne være en fejlrettelse, der får opdateringen og Bluetooth til at fungere igen.

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.