De eksterne drev vises to gange i stifinder

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  frank larsen-51a91d4e4b588552 2 dage, 6 timer siden.
Oprettet af
frank larsen-51a91d4e4b588552
Abonnent

Når jeg går i stifinder kan jeg se at de eksterne drev vises 2 gange og når jeg skal hente importere video filer til eksempelvis Pinnacle er det ikke lige meget hvilken af destinationerne jeg vælger idet jeg ikke kan se at der er noget i det ene drev men godt kan hente fra det andet med samme oplysninger.

Kort sagt er der en nem måde at tilrette dette på så det kun er et drev, det er særdeles irriterende med denne spejlling.

Frank

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Frank

  Kunne jeg få dig til at vedlægge et skærmskud af, hvordan det tager sig ud?

   

  Jeg googlede igår dette og fandt en vejledning på denne adresse til at rette i registreringdatabasen, nu vises drevene kun engang i stifinderen se det det her vedhæftede klip fra skærmen – benævnt Sti Udklip

  https://da.phhsnews.com/how-to-fix-windows-explorer-showing-drives-twice-in-sidebar5530

  Men det hjalp ikke på programmet Pinnacle hvor drevene stadig vises to gange, se foto- Pin udklip.

  Så nu er problemet bare hvordan jeg kan få dette program til at vise drevene korrekt?

  Det er de tre punkter nederst på Pin udklippet der også blev vist to gange i stifinderen.

  mvh. Frank

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Det var et avanceret trick, du fandt…

   Når Pinnacle stadig viser drevene to gange, må det være fordi det er et 32-bit program. Så det trick, du udførte for 64-bit udgaven af Windows skal også udføres for 32-bit udgaven. Det gør du med denne registreringsnøgle – bemærk at denne udgave ligger under WOW6432NODE:

   Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders\{F5FB2C77-0E2F-4A16-A381-3E560C68BC83}

   Hej Henrik

   Tak for dit svar men den nøgle du henviser til har jeg jo fjernet, den er nævnt som det sidste punkt i den procedure som jeg fandt. Så om der findes en anden nøgle til dette ville jeg da være glad for at høre om det. Som  jeg skrev sidst så findes denne dobbeltvisning nu kun stadig i Pinnacle 23 ultimate, men det kan være at jeg skal vænne mig til at det er der.

   Mvh. Frank

    

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Lad mig lige få det helt klart: Har du fjernet en eller to nøgler?

    Der skal fjernes en for 32-bit udgaven af Windows, og en for 64-bit udgaven.

    Hej Henrik

    Ja jeg har fjernet begge nøgler, da jeg havde fjernet 64-bit udgaven blev dobbelt visningen ikke vist på stifinderen, men kun i Pinnacle så måtte jeg jo også hellere prøve den anden men det hjalp desværre ikke. så det er måske et eller andet der skal rettes i selve dette program? Men det er nu nok en mindre irritation jeg skal leve med, ser det udtil.

    mvh Frank

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg