En frisk udgave af Windows 10

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  user-333392 3 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
user-333392
Abonnent

I KFA 12/2020 findes side 21 en glimrende opskrift på installation af en frisk udgave af Windows 10 – hentet fra cloud. Mit spørgsmål er: Vil alle konti på computeren blive “ramt” af den nye udgave, eller vil den alene omfatte kontoen tilhørende den aktuelle bruger.

Baggrund: Har 3 konti på pc-en, men kun den ene har et problem – nemlig dette, at billedprogrammet er gået delvist i “udu” således, at det ganske enkelt lukker, når jeg forsøger at skifte modtagerdestination. Tilsvarende fejl findes ikke på de 2 øvrige konti, og fejlen skulle jo nødigt “brede sig”.

På forhånd tak / havdrup

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Ja, en frisk Windows vil være for alle brugere på en gang. Det kan ikke være anderledes.

    Før du griber til geninstallation vil jeg foreslå dig at køre denne reparation i en PowerShell:

    sfc /scannow

    Det reparerer mange fejl dybt i Windows, og kunne få billedprogrammet på ret køl.


    user-333392
    Abonnent

      Hej Henrik Clausen.

      Mange tak for svaret. Jeg tænker lige lidt over dit foreslåede løsningsforsøg. Jeg tror det er forsøgt under en Microsoft fjernsupport for mere end 1 år siden. Her blev mange ting forsøgt uden resultat, og Microsoft medarbejderen kom frem til, at en geninstallation var eneste løsning. Imidlertid opgav han dette, da det ville tage lang tid, og han var vist ved at “ramme” fyraften.

      Indtil videre virker programmet på 2 konti, så jeg bruger et af dem til at overføre fra camera eller telefon til PC. Flytter den oprettede mappe til en usb pen, og igen videre ind på den rigtige konto (har også flere andre opskrifter (bl.a. her fra Forum), men dem synes jeg er for komplicerede).

      Med venlig hilsen / havdrup.

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.