FileHistory

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
svend frandsen
Abonnent

Jeg er i gang med at rydde op på min PC (Windows 10). Et af mine drev er næsten fyldt op. Det er på 500 GB, men 427 GB skyldes FileHistory. Hvordan skal jeg håndtere det?

vh

Svend Frandsen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Svend

    Der er en indbygget funktion til at rydde op i Filhistorik: Start Kontrolpanel, og vælg Gem sikkerhedskopier af dine filer med Filhistorik. I det næste vindue klikker du på Avancerede indstillinger. Under de to knapper ved Versioner vil der være et link til at rydde op i historikken. Jeg vedlægger et par illustrerende skærmskud – med den finte, at jeg ikke selv har Filhistorik til, og derfor ikke har oprydningslinket.


    svend frandsen
    Abonnent

      Fint svar, Henning. Jeg halverede FileHistory ved kun at gemme tre måneder tilbage. Kan jeg helt undlade at have filen? Og i så fald: hvad betyder det?

      vh

      Svend Frandsen

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Nu er Filhistorik jo en form for sikkerhedskopiering, så jeg vil ikke uden videre anbefale at slå det fra. Men hvis du vil, skal du kopiere disse to linjer ind i en fil “SlukFilhistorik.reg” (efternavnet .reg er vigtigt) og køre den:

        [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\FileHistory]
        “Disabled”=dword:00000001

        MVH -Henrik

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.