“Gem som…” i Gmail.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

I Gmail kan man, ved at højreklikke på Gmail øverst tv. bruge “Gem som…”, og få sine mails gemt i sine egne Dokumentmapper og i Billeder.
Men når man gemmer en gmail, og åbner den fra Stifinder, kan man ikke læse mailen, men til gengæld forekommer der en lang remse af “volapyk”. Der ses både en gul mappe, og et internetikon, men man kan ikke læse selve mailen i nogen af dem.
Hvordan gemmer man en Gmail (og en Outlook-mail) i sine egne dokumentmapper/billeder m.v.?

Tao
Tao
Supporter

    Hej, 

    Det er heldigvis meget enkelt og vejledningen gælder både i Outlook og Gmail. Du skal blot åbne den e-mail, du ønsker at gemme. I Gmail trykker du på den lille pil øverst til højre (illustreret på skærmbilledet) og vælger Udskriv. I Outlook trykker du på de prikker øverst til højre i værktøjslinjen og vælger Udskriv.

    Ud for destination skal der stå Gem som PDF – hvis ikke der gør dette skal du trykke på Skift og vælge Gem som PDF. Når du nu trykker på den blå knap Gem kan du vælge hvor på din PC, filen skal gemmes. 


    sessan2
    Abonnent

      Hej Tao. Jeg har lidt svært ved at bruge “Gem som…”. Kan bl.a. ikke finde den lille pil øverst til højre i Gmail. Er det korrekt, at man skal vælge Udskriv?
      Skærmbilledet er ikke med i dit svar! 

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.