Geninstallering af Win 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
olkgvdnetdk
Abonnent

Jeg har forsøg at få hjælp under bladets indhold, men der er åbenbart ikke så megen opmærksomhed der. Så derfor prøver jeg her:

Bladudgave (fx 6/2017): 19/2019
Artikel / sidetal: 21
Dit spørgsmål: Jeg har en ældre bærbar pc, som er ved at sande til. Derfor ville jeg geninstallere Win 10. Har hentet Win 10 på en usb-nøgle. Jeg vil følge anvisningen i bladet, men der er noget jeg tror jeg har misforstået.

Det er billede 9 på side 21. Jeg forstår at jeg skal markere den partition hvor win. ligger (typist den største) men det røde tal (11) er på den mindste og det skal formateres. Burde det ikke være det største med win der skal formateres?

 

Mvh Ole

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Ole

    Jeg beklager at du ikke har fået svar tidligere. Det er fornuftigt at du har flyttet spørgsmålet til en anden kategori. Nu har jeg ikke lige et eksemplar af bladet ved hånden, men du har helt ret: Windows er typisk installeret på den største partition, eller den næststørste (en del computere har en partition til Windows og en anden til data).

    Hvis du vil være helt sikker, starter du lige computeren igen, og bruger Stifinder til at finde frem til den partition, der har Windows-mappen. Notér størrelsen på den, og sørg for at geninstallere Windows på partitionen med den størrelse.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.