Haster windows 10 fejler vil ikke starte

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
nis1216852
Abonnent

Hej herinde,håber virkelig på noget prof. hjælp da jeg ikke håber jeg skal udog bruge mange tusinde på en ny pc.

Har en Asus N73S som jeg er meget glad for.

Den har enkelte gange lavet blåskærm og krævet genstart i windows 10, herefter har det kørt fint.

I går skete det samme, og efter lang ventet i genstart , tvang jeg den til at lukke og genstarte, herefter kom der en besked om at rep, eller fortsætte.

Jeg valgte rep. og derefter nulstil, hvor den fjernede nogle programmer.

Det var dog ikke det værste, der var enkelte driver fra Asussom jeg gerne vil have installeret, men cd blev ikke accepteret og skulle køres kompatibelt med win. 10

Efter opstart som så ud til at være ok, viser det sig at såsnart jeg forsøgeråbne ellerstarte et program eller gå i indstillinger kommer jeg ikke videre.

 

Hente så programmet fra windows til windows 10 64 bit, som kørte og hentede win til, da det var næsten færdig kom igen en fejl om den ikke kunne gennnemføre det og skulle genstartes.

Sådan har det kørt rigtig mange gange, hvor jeg må tvinge den til at lukke.

 

Hvad gør jeg HJÆÆÆÆLP. sender her fra en anden pc.

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Geninstallér Windows 10 fra bunden ved hjælp af et installationsmedie, som du opretter med værktøjet her: https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10

    Præcis hvilke programmer og drivere gav problemer? 


    nis1216852
    Abonnent

      Hvad der skete ved jeg ikke det skete uden jeg foretog noget og efter en dvale hvor jeg aktiverede pcen igen.

      Jeg har forsøgt flere gange med værktøjet til win 10 fra microsoft uden held, da den blokerer/fryser efter et til to klik med musen.

      Efter lang tid har jeg får liv i den igen, med en opgraderings cd til win 7,og er igang med at installerer driverne fra asus, derefter vil jeg forsøge med værktøjet til win 10 og se om det så kommer på plads.


      nis1216852
      Abonnent

        Efter geninstallering af win 7 lykkedes det, herefter er geninstalleret windows 10 som jeg er blevet glad for , dog ikke EDGE, men bruger istedet IE, Crome, mf.

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Hej igen Nis

          Hvis jeg forstår dig korrekt, har du fået løst problemet, så jeg lukker sagen her. Hvis der er andet, vi skal se på, er du velkommen til at oprette en ny debat-tråd.

          Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.