Hvad skyldes det, at man ikke kan af slippe Video/filer mere, med Edge.???

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 måned, 3 uger siden.
Oprettet af pollurin
pollurin
Registreret bruger

Hej.! Komputer for alle, Spørg os…

 

HVAD  SKYLDES  DISSE  FEJL  HER.???  –  KAN  DET  NU SKYLDES  MANGLENDE – “ADOBE-FLASH- PLAYEREN.” – ELLER  HVAD,???

FEJEL ER PÅ BÅDE;  MICROSOFT ‘EDGE’ –  &.:  GOOGLE CHROME. – &.:  MOZILLA/FIREFOX…

Jeg er for korttid siden, stødt ind i forskellige hjemmesider, hvor man kunne se video/filer på, så som på;  https://www.dailymotion.com/search/Eastenders%2021/videos   –  og andre hjemmesider, som også har den slags indhold, har man kunne Klikke Direkte på Video’en så gik det der en Video/filen i gang, da var vist nok via en Flash/Spillere, som nu ser ud som om at den ikke kan og vil køre mere, på alle de forskellige Internet-Eksplorere, eventuelt nu Adobe’s Flash Player ikke kan bruges til den slags mere.! Nej; jeg har det samme problem på dem alle, så som på både; Microsoft Edge, og Google Chrome, og ForeFox…

Jeg kan huske, for ikke så længe siden; ja så kom det advarsler om det, både fra Adobe, og fra Microsoft, at i mitten af foråret af 2021, var det helt slut med Adobe Flash Playere, og den slags fra Adobe, de kan ikke køre der mere.!

Men de kommer ikke ud med, hvad man så eventuelt kan, og må så bruge i stedenfor Adobe Flash Playere, og ej heller en forklaring, hvad man så kan gøre, for at kunne se de slags Video’er med, da man nu igen Adobe Flash Player har at bruge mere til den slags.!

Kan det i virkelige heden skyldes, at det er det som udgør det, at det nu ser sådan ud, da man nu kommer ind på de slags hjemmesider, eller kan det være noget andet, der skyldes Fejlen her; eller er det en indstilling på ens Internet Indstilling, der må og skal ændres på, for at få det at køre som normalt igen…???

Jeg kan godt nok Downloade det jeg skal, som ligger der; man det er Super trals, at man slet ikke har en lille mulighed, for at se’ hvor starter filmen fra, og hvordan ser starten ud, af det man nu Downloader, men må nu vente helt til den Downloading er færdig, og det kan godt tage en lang tid, alt and på hvor lang filmen nu er, og hvor stor i Megabit og Pixel – Kvalitet den nu Downloades, så som i Ful HD, og i MP-4 Type Medie Fil…

Ja sådan ser hjemmesiden ud, som jeg Downloader serien EastEnders fra.; https://www.dailymotion.com 

Sådan ser den ud, før den sættes i gang.001.

<b>Sådan ser det ud, før alt mine tegninger og tekst på.! </b>

Sådan ser den ud, uden tekst på.001.

Og sådan ser den ud, da man Klikker på den, for at få den af spillet; hvor i kan se’ her, ja her er den kun sort, og går ikke i gang som før, men er bare Totalt Sort, og død, nej heller ingen lyd.:

Sådan ser den Sorte Skærm ud.002.

“Her med min uden min Tekst, og mit Maks på siden.!” 

Sådan ser den Sorte Skærm ud.-002.

<b>”Her med min Tekst og mit Makseri på, siden her.!”</b>

 

Denne fejl, er nu kommet siden Adobe Flash Player ikke køre mere på Windows 10, – Ja jeg giver den skylden, da man ikke kan komme i tanker om noget andet, da det har kørt fint, før man har fået alle de Opdateringer løbende på min Windows 10,-64.Bit System.  Der er både 20H2 &. den sidste nye nemlig 21H1….

Nu vil jeg håbe, at kan høre noget snart fra jer igen, om i nu eventuelt har, en løsning på problemet her, og hvad det kan skyldes…

Mvh.: Poul Johannes Poulsen…   >> POLLURIN. <<

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Flash-afspilleren har været et af de største sikkerhedsproblemer på internettet de seneste år, og uanset at der er kommet et mylder er opgraderinger, er det grundlæggende design så mislykket, at Adobe officielt lukkede for Flash-afspilleæren i begyndelsen af 2021. Det har været varslet i god tid, for at alle hjemmesider kunne få chancen for at skifte til nyere og bedre formater.

  Det er udgangspunktet. Flash er forældet og bør undgås.

  Men naturligvis er der en masse hjemmesider, der ikke har haft tid til at omskrive alle de tidligere så populære Flash-filer. Desværre har jeg ikke adgang til den side, du linker til, men lad mig foreslå at du prøver denne Firefox udvidelse:

  https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flash-player-emulator/

  Jeg har så ikke nogen Flash-filer at prøve den med, så lag mig høre, hvordan det går.

  Du skal være abonnent for at skrive et indlæg