Hvordan overfører jeg fotos fra Libre office til en cewe fotobog

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
jyndevad
Registreret bruger

Hej alle I kloge hoveder!

Jeg har abonneret på bladet i årevis! 23 272 016 72.

Nu har jeg virkelig brug for hjælp.

Jeg ville lave en fotomindebog om min bror som døde for godt et år siden, han blev 62.  Så for at gøre det rimeligt overskueligt,  så valgte jeg at sætte billederne ind på sider i Libre Office, der ligger alle mine sider fra Bog side 1 til Bog side 24. Eftersom min bror blev født i 1957, så ligger en del af billederne jo som scanningskopier, her i Pdf filer, andre er overførsler fra facebook og andet og endelig er der jo fotos fra eget arkiv enten på PC eller fra DVD.

Problemet er så, at når jeg prøver at lave en Cewe foto bog, så viser Kilden kun mine fotos, men ikke hverken Pdf filer eller Libre office selvom jeg vælger f. eks. documents. Så kan det overhovedet lade sig gøre at overføre billeder fra Libre Office til en Cewe fotobog??

Jeg håber I har et forslag, eller måske andre har. Jeg har en Lenovo PC med Windows 10.

Venlig hilsen

Sus Jyndevad

ny mail: [email protected]

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Sus

    Nu kender jeg ikke Cewe selv, men jeg har et par forslag:

    I LibreOffice gemmer du dokumentet i Word-format (enten .DOC eller .DOCX). Så burde Cewe se det.

    PDF-filerne er et problem – men et, der er til at løse! Inden i PDF’erne er der de egentlige billeder, sandsynligvis i JPG-format. Du kan udtrække billederne med en online tjeneste som denne:

    https://www.hipdf.com/extract-images-from-pdf

    Det kan tage et minut eller to at behandle en stor PDF. Så får du et ZIP-arkiv med de billeder, PDF-filen indeholder. udpakg det, og indsæt disse billeder i stedet. Kvaliteten er uændret.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.