Hvordan slipper jeg for Windows Hello?

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
user-590650
Registreret bruger

Jeg har også problemer med Windows Hello. Jeg er ikke interesseret i hverken ansigtsgenkendelse(jeg har i øvrigt ikke kamera i min stationære computer), ej heller fedtede fingeraftryk. Som Henning Pedersen var inde på forlanger programmet mystiske kodeord, og jeg er godt træt af det. Det ser ud til at være værst i regneark. Der må da være nogen af bladets mange læsere – eller måske ligefrem bladets ansatte – der har løsningen. Hvordan slipper man for Windows Hello?

Mvh/Bent-Erik Avsum

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Bent-Erik

    Det kan du slå fra i Indstillinger for logon. Jeg vedlægger et par skærmskud fra det, du skal klikke på Konfigurér for at slå det fra. Jeg kan desværre ikke viser dig flere detaljer, for jeg har slået det fra i min PC for længe siden…

    PS Jeg flyttede lige dit udmærkede spørgsmål væk fra det spørgsmål, du oprindeligt havde stillet det ved, og over til en passende kategori. Det var et tilfælde at jeg overhovedet fandt det, for det var tilføjet til et spørgsmål, der var markeret ‘Løst’.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.