Kan ikke åbne window

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 2 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
marb
Registreret bruger

hej! Jeg har givet mig selv et problem, jeg ikke kan løse – jeg prøvede at få min pc til at køre hurtiger efter jeres opskrift. Da jeg ikke syntes, at det hjalp, foretog jeg en systemgendannelse. Da jeg troede, den var afsluttet, slukkede jeg pc’en. Det har så åbentbart haft den virkning, at jeg ikke kan åbne windows. Når jeg tænder for pc’en, kan jeg fx bruge f7 tasten – kommer til avancerede  indstillinger – startreperation -vælg en konto – men kodeordet genkendes ikke. Hvad kan jeg gøre?  Jeg har været på nettet , hvor gear.dk har en windows Pro (det er windows Pro jeg har på min pc) med USB stick… Vil jeg med denne kunne få min pc til at virke?

På forhånd tak for hjælp.

V.h. MB

 

NB: Inden nedbruddet fandt jeg ud af, at min pc ikke kan opgradere til windows 11.

tips
tips
Registreret bruger

    Det første du skal tænke på er jo hvor gammel din computer er, er den halv eller hel gammel kan det nok ikke betale sig at bøvle med den, og så er det jo bedst at købe en ny, men hvis at du kan lave en ny installation fra din usb stik og den gamle windows ligger på harddisken, ja så er det muligt at den automatisk fortsætter med de samme adgangskoder, jeg vil tro at det bedste du kan gører er at pille harddisken ud af din computer og tilslutte harddisken til en anden computer, og så sørge for at harddisken bliver slettet total, ja grundig formateret, når at du så har monteret harddisken i din computer og du laver en ny installation af windows fra usb stik, og du indtaster din adgangs kode og email adr til din microsoft konto, ja så vil din computer automatisk arbejde sammen med microsoft og genkende din computer og din licensnøgle til windows kommer helt automatisk ind i computeren, din computer skal jo naturligvis hverer tilsluttet internettet når du installerer windows, og når at du installer windows skal du jo også på et tidspunkt indtaste en adgangskode så at du kan få adgang til computeren hver gang du starter den. Det er også muligt at du kan hente windows gratis hos microsoft så du enten kan have den på en usb eller brænde windows på en DVD, ja klik på link og se nærmer.https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10#d2784474-fdb0-4e9d-9e47-5e88c0e053ec   Der er jo også den mulighed at hvis at du kan skaffe en DVD med windows ja så kan du jo installerer windows fra den, men klik på vedhæftet fil og se nærmerer.

    Vedhæftede filer:

    marb
    Registreret bruger

      Tak for svar. Mener du, at ved køb af USB-stick m.m. fra gear.dk kan installere windows igen?

      V.h.

      MB

      Nb. Sendt fra min iPad

      tips
      tips
      Registreret bruger

        Jeg har hveret inde på hjemmesiden hos gear.dk og jeg kan ikke finde noget som helst omkring USB-stick med windows på og dermed heller ikke en pris på hvad at den koster, og jeg kan ikke finde noget som helst som har noget at gører med windows hos gear.dk…………. Men kan du ikke købe en USB-stik i en butik og så hente windows gratis hos Microsoft, en USB-stik kan du da få til en rimelig pris, hvis at du da ikke har en i forvejen, Microsoft skrive at USB-stik skal hverer på mindst 8 GB.

         

        https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10#d2784474-fdb0-4e9d-9e47-5e88c0e053ec

        tips
        tips
        Registreret bruger

          Men hvis at du vil købe og betale for windows, så kan du få det til en rimelig pris på nettet, men klik på link og se nærmerer.

           

          https://www.computersalg.dk/i/1100392/windows-10-pro-licens-1-licens-oem-dvd-64-bit-dansk


          marb
          Registreret bruger

            Hej! Tak for svar. Det er ikke gear.dk  men e-gear.dk

            Beklager den forkerte adresse.

            Vh

            MB

            HenrikClausen
            HenrikClausen
            Komputer for alle

              Hmm, lad mig lige komme med nogle kommentarer her:

              Windows har åbenbart taget skade af at blive afbrudt på et kritisk tidspunkt. Vejen frem er derfor at geninstallere Windows, og det er ikke så svært. Det kræver blot en USB-nøgle, der ikke er alt for lille, og at hente Windows fra den side, Tips2 gav et link til:

              https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10#d2784474-fdb0-4e9d-9e47-5e88c0e053ec

              Det koster aldrig noget at installere Windows igen på den samme PC.

              Hvis din eksisterende harddisk er mekanisk, kunne du gribe anledningen til at opgradere PC’en med et SSD-drev. Det er næsten som at få en ny computer, og priserne er overkommelige.

              Den glemte adgangskode kan du håndtere ved at logge ind på din Microsoft-konto og nulstille den der.

               

              tips
              tips
              Registreret bruger

                Jeg har nu hveret inde på hjemmesiden hos e-gear.dk, og det er nok 100% sikker at du kan købe en USB-stik med windows 10 pro som fungerer helt perfekt og at du kan installer windows i din computer

                Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.