Manglende lyd ved opdatering af Windows (Lenovo)

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 måned, 3 uger siden.
Oprettet af
arthur6
Abonnent

Efter at have testet de muligheder som der bliver nævnt i Forum kan jeg konstatere at jeg STADIG ikke har fået lyden tilbage efter at have fulgt anvisningerne. HJÆLP ! jeg har virkelig brug for lyden til møder i Teams i min undervisning. Har forsøgt at lave gendannelse fra før denne opdatering så burde lyden være der men det er den ikke.

tips2
tips2
Registreret bruger

  Det er meget vigtig at computeren er indstillet til og sende lyden det rigtige sted hen, det er mulig at din computer kan sende lyden 5 forskellige steder hen, den kan feks. sende lyd til en højtaler med bluetooth forbindelse, men hvis at din computer er indstillet til og sende lyden gennem HDMI kabel til højtale i din skærm, ja så er der jo ikke nogen lyd hvis at der ikke er højtaler i din skærm, men åben for kontroldpanel og klik på lyd, ja der kan du typisk indstille at lyden kommer det rigtige sted hen. klik på vedhæftet fil og se på lydindstildninger……………

  tips2
  tips2
  Registreret bruger

   Men måske at du kan tage en skærmskud af lyd i din computer og vedhæfte den her på siden så vi kan se på de muligheder der i din computer…………………..

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Hvad mon Enhedshåndtering siger om den sag? Højreklik på Start-knappen for at finde Enhedshåndtering. Jeg vil tro, at der står advarsler eller fejl ved Lydkort. Det bør kunne rettes ved at hente den nyeste driver fra producentens hjemmeside.

    Hvis de tikke kan lade sig gøre vil jeg foreslå at købe et USB-lydkort (det koster ikke så meget) for at kunne holde dine Teams-møder. Bruger du lidt ekstra på et lydkort af god kvalitet, kan de togså give en hørbar forbedring af lydkvaliteten.

    Her kan du se, hvordan Enhedshåndtering ser ud, når der ikke er nogen fejl:

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg