Microsoft konto

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  keld m 3 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
trampolind
Abonnent

Min kone har for nylig skiftet mailadresse. På hendes bærbare PC var der oprettet en microsoft konto med den gamle mailadresse, og der blev oprettet en ny konto med den den nye mail. Nu vil vi gerne slette den gamle konto, da den ikke skal bruge til noget.

Men det kan jeg ikke finde ud af. Når jeg åbner ‘Mail og konti’ under indstillinger, kan jeg se de 2 konti. Når jeg trykker på den ny med en gmail adresse, er der en mulighed for at slette den. Men når jeg trykker på den gamle med en skolekom adresse, får jeg ikke den mulighed. Hvad er forskellen på de 2 konti? Jeg har vedlagt et printscreen af de 2 situationer.

Vedhæftede filer:
  1. Microsoft-konto-Inger.docx
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Microsoft har et indlæg om det her:

    https://answers.microsoft.com/da-dk/windows/forum/windows_10-other_settings/skift-af-microsoft-konto/0bdd9e57-8681-4b69-8a51-e3c07fbd9dd9

    Først skal du skifte til at logge på Windows med en lokal konto, og så skifte til at bruge den nye. Derefter bør det være muligt at slette den gamle.


    trampolind
    Abonnent

      Tak for tilsendte link med svar på et tilsvarende problem, men jeg synes det er helt det samme, og jeg er usikker på, om noget kan gå galt.

      Den gamle ’skolekom’ adresse er samtidig administrator konto. Hun kan ikke huske adgangskode og mailadressen fungerer ikke mere, så det er ikke umiddelbart muligt at nulstille og få sendt en ny kode. Derfor kan den lige så godt blive slettet.

      Den ny ‘gmail’ adresse bliver brugt til at logge ind, og der er ingen problemer. Men det må være smart, at det også er den konto, der er administrator konto. Og det er her, jeg ikke kan gennemskue, hvordan det gøres.


      keld m
      Abonnent

        Hej Trampolind

        >>>If it ain’t broke, don’t fix it<<< (hvis det ikke er i stykker, så lad være at reparere)

        Jeg ved ikke hvordan du sletter kontoen men hvis computeren ellers fungerer problemløst og opdaterer normalt synes jeg du skal lade den være.

        Hvis du vil prøve noget skal du gøre din kones konto til administrator og Skolekom til almindelig brugerkonto. Hvis du får lov prøv så igen at slette Skolekom.

        Skolekom er nedlagt for længe siden, men du kan da prøve at google ‘Skolekom’ og se om der er nogle oplysninger du kan bruge. En mavefornemmelse??? siger siger mig at computeren engang har været tilkoblet en Skolekom server og derfor problemet.

        Måske andre har et bedre bud, håber du finder en løsning.

        Med venlig hilsen Keld

        >>>Må din computer være med dig<<<

        Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.