Opdel: Windows systemfiler

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år siden.
Oprettet af pollurin
pollurin
Registreret bruger

Hej.! Men jer, på Spørg os Forum, Komputer for alle…

Jeg har lige et kort Spørgsmål til jer, Vedrørende Sikkerheds opdateringer som slet ikke fil ind på min Windows 8,1.-Pro – 32.Bit System, Stationære Pc’er.

Jeg har forsøgt og forsøgt, at få disse Sikkerheds Opdateringer ind på min 32,Bit System ind på Pc’en, uden noget held med, Og hver gange jeg har haft min Pc’ lukket ned, og skal starte den op igen, ja så dukker en på mindelse op hver gang, at der ligger 3, Sikkerheds Opdateringer, og venter på, at blive hentet og installeret…

Det Drejer sig om alle disse her Opdateringer, som ikke vil ind.:
(Nr.1.) 2020-02. Månedlig sikkerhedsrelateret kvalitetsopdatering til Windows 8,1 til x86-basserede systemere (KB4537821) – 324,5.MB.
(Nr.2:) 2020-02. Sikkerheds – og kvalitedsopdatering til .NET Fremework 3.5, 4.5.2, 4.6, 4.6.1, 4.6.2, 4.7, 4.7.1, 4.7.2, 4.8, til Windows 8,1. (KB4538124) – 28,3.MB.
(Nr.3.) 2020-02. Sikkerheds-opdatering til Adobe Flash Player til Windows 8,1. x86-baserede systemere (KB4537759) – 10,1.MB.
Ja alle disse 3, Opdateringer bliver ved, og ved at stå der, som påmindelser dukker op, da man starter min Pc’er op.!
Og da man går ind i KontrolpanelAlle elementer i KontrolpanelWindows UpdateVælg opdateringer, der skal installeres.!
Men jeg kan slet slet ikke få de Opdateringer ind på min 32,Bit Pc’er, lige meget hvad jeg så forsøger, så vil disse Opdateringer slet ikke ind på mit gamle Windows 8,1 – 32,Bit System, men vil der gang på gang, dukke op som,
på mindelser, om at de ligger klar til at blive hentet, og Opdateret…  “Men de vil ikke ind.” (Hvad skal og kan jeg gøre her,???)  Har i en Løsning på det her.???
“Jeg har 3,Pc’ere i alt, hvor de andre 2, er 64.Bit Windows 8,1 – Home, og en som er 64,Bit, – Pro. Mens den nyere, er en der kører med Windows 10, – Home, 64.Bit.!”

Men det er min gamle, Pc’er som var en gammel i starten, var en med Windows Vista; 32.Bit Ultimate, men som jeg Opgraderede først til Windows 7, Ultimate 32:Bit, og for ca, 3,år siden, blev den så Opgraderet til det den nu kører med netop Windows 8,1. Professional, à 32.Bit. (Som det er nu, ja så kører den Super Godt, og hurtigt at være en 32.Bit, System. Jeg har udskiftet de Ram den var født med, de var på 3200.MHz, 2.GB A/DATA-DDR/ram. Nu kører den med 6500.MHz, 4. GB Kingstone/DDR/ram, men ved den er en 32.Bit System, ja så kører den kun med 3.065.GB i alt, og CPU’eren er en Intel Pentium à 3,5.GHz Duel Core…
Jeg kan se’ på de andre 3,Pc’ere som jeg også har, hvor de 2, af dem kører også med Windows 8,1.-Pro men de er 64.Bit System, og den ene med Windows 10, Home à 64.Bit, ja de kan godt installere dem, uden nogle – problemer med det.!
Og jeg har undersøgt, de mange Indstillinger på dem, men de står godt som helt ens, så det ser ikke ud som det er noget som står anderledes, indstillet på min gamle 32,Bit systemet; hvor den ikke vil installere de Opdateringer, som jeg slet ikke kan forstå noget af, hvad det kan skyldes… “Den står indstillet, til at Opdatere dem Automatisk; Skal den stå det.???”
*Spørgsmålet er så, skal jeg bare slette dem inde i der, hvor man henter og installerer dem. Og der vente, på at det så vil, eller kan dukke op igen, og forhåbentligt så er de “rigtige” som kan installeres.!  Eller hvad skal og kan jeg gøre her.???*

Eller.! Hvad, skal og kan jeg nu gøre med disse 3, Sikkerheds Opdateringer, der ikke vil, og kan komme ind på mit 32.Bit System af Windows 8,1. – Professional, som det er nu.???

Forhåbentligt kan jeg høre noget fra jer igen, om mit problem…

P/S.:
Jeg har for snart 14,dage siden, sendt det samme spørgsmål til Microsoft Support Danmark, om mit problem, men jeg her endnu intet hørt fra dem igen, om hvad det kan skyldes.???!!
Derfor sender jeg, disse spørgsmål til jer, på Komputer for alle, Spørg som Forum, med håb om at i eventuelt har en løsning, på problemet hos mig…

Nu vil jeg da håbe, at jeg snart kan høre noget fra jer, på Komputer for alle, Spørg os Forum…
Mvh.:

Poul Johannes Poulsen… 

[email protected]

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Poul

    Et kort spørgsmål..? Jeg holder af detaljer, så det behøver ikke være kort 🙂

    Prøv at hente den ældste af opdateringerne manuelt fra Microsoft Catalog:

    https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=kb4537759

    Hvis du kan hente og installere den manuelt, kan du prøve Windows Update igen. Det sker ofte, at tingene falder på plads, når blot en problematisk opdatering kom ind.

    Alternativt skal vi fejlsøge Windows Update som sådan. Men prøv dette først.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.