Overfør alt indhold til ny pc med Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
8lackie
Registreret bruger

Hvordan får jeg lettest alt indhold fra en pc med Windows 10, herunder alle indstillinger, adgangskoder, log ind pinkode, browser historik, mappestruktur og alle dokumenter samt billeder m.v., overført til en helt ny pc med præinstalleret Windows 10?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Lad mig starte med de negative nyheder: Der findes ingen metode til at få det hele med.

    Så til det nemme: Dokumenter, billeder og andre datafiler kan kopieres til en USB-nøgle, enten manuelt eller med et program til sikkerhedskopiering, og så lægges ind på den nye PC. Her får du også mappestrukturen med.

    Indstillinger til programmer ligger enten i Registreringsdatabasen eller i filer på uforudsigelige steder, der er forskellige fra program til program. Programmerne skal installeres fra bunden på den nye PC, og det gør flytning af indstillinger mere udfordrende. Min egen erfaring er, at det er bedre at sætte indstillingerne fra bunden på den nye.

    Og så til de gode nyheder: Både Chrome og Firefox har en “Sync” funktion, der får dine bogmærker, browserhistorik, adgangskode og Autofyld data med over. Det kan du læse om her:

    https://chrome.google.com/sync

    https://support.mozilla.org/da/kb/hvordan-opsaetter-jeg-firefox-sync

    Det er også nyttigt til at synkronisere disse browserindstillinger til tablet-computere og telefoner.

    Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.