Rensninng af Windows

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  keldbende287799 1 måned, 1 uge siden.
Oprettet af
keldbende287799
Abonnent

Hej Komputer

 

Jeg har læst jeres vejledning af rensning af Windows

Jeg har to PCér der er helt ens med alle mine koder og adresse i Google Chrome

De er ens på begge to.

Mit spørgsmål er:

Hvis jeg renser den ene PC helt til bunden med et helt rent  Windows   forsvinder så

alt fra den anden PC med koder og adresser fra Google Chrome ?

 

NB.

I skriver også at efter rensningen  skal man starte internet-browseren for at slette

Microsoft-kontoen. Kan man det når alt er slettet ?

 

Mvh.

Keldbende

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Lad mig svare på det første spørgsmål:

    Der vil ske det modsatte, forudsat at du er logget ind Chrome og har synkronisering slået til: Adgangskoder mv. vil blive synkroniseret tilbage til den rensede pc.

    Det andet spørgsmål skal jeg undersøge nøjere, det må vente lidt.


    keldbende287799
    Abonnent

       

      Hvis jeg ikke ønsker bevare adgangskoder på den rensede, skal jeg slå synkronisering fra inden jeg starter rensningen

      Skal synkroniseringen slås på den der skal renses  eller på den der skal bevares?

      Du skal være abonnent for at skrive et indlæg