Skærmgenkendelse

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  keld m 3 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
5003013975
Registreret bruger

Efter at jeg tidligere på året opgraderede fra Windows 7 til Windows 10, har pc’en nægtet at genkende min skærm. Jeg har en Samsung skærm, men systemet insisterer på, at det er en Asus. Det betyder, at der er ca. 5 cm’s sort kant hele vejen rundt og at jeg ikke kan få den ønskede opløsning, men kun en ringere.  Jeg har ikke kunnet løse problemet i de skærmindstillinger, jeg har fundet. Løsning?

Palle Christiansen.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Palle

    Hvilket kabel bruger du til skærmen? Det er bedst at bruge et digitalt kabel (DVI / HDMI / DisplayPort), det gør det nemt for computeren at genkende skærmen.

    Jeg vil også foreslå at gå ind i Enhedshåndtering og fjerne driverne til både skærm og skærmkort (højreklik og vælg “Fjern enhed”). Så vil Windows geninstallere dem fra bunden, når Windows genstarter. Sørg for at fjerne driverfilerne også. Det ser sådan ud i Enhedshåndtering:


    keld m
    Abonnent

      Hej Palle

      Nu deler du ikke mange oplysninger, så dette er nok mest gætværk.

      Bruger du skærme analogt eller digitalt. Her er det vigtigt med de rigtige kabler, da Windows 7 er en ældre sag har den måske kun en VGA port (analog), det afhænger af det skærmkort du har og det stik der er på skærmen

      1. Fulgte der en driver (CD) med skærmen, prøv at installere denne

      2. Selve skærmen har nogle indstillinger, har du prøvet at stille på dem. På undersiden af skærmen sidder der nogle knapper til finjustere den. Læs gerne i manualen til skærmen, har du ikke den må du prøve dig frem og det kan godt drille lidt.

      Håber du får det til at virke. Med venlig hilsen Keld

      >>>Må din computer være med dig<<<

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.