W10 kan ikke downloade programmer.

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 23 timer, 36 minutter siden.
Oprettet af
ole w.646163
Abonnent

Hjemmesiden lukker, når ringen i download symbolet sluttes, uanset om antivirusfunktionen og programkontrol i Panda Dome er slået fra. PC´en kører pt. lidt trægt, så jeg vil benytte lejligheden til at geninstallere W10. Der er imidlertid kun 10 GB ledig plads ud af 111 GB på c-drevet (SSD 120 GB). W10 fylde vel 20-30 GB og programmerne omkring 10 GB (hvad mon de restende GB går til?). Jeg tænker, at der kan flyttes programmer etc. over på d-drevet, som indeholder dokumenter og billeder (HHD), hvor der er plads. Problemet er, at jeg umiddelbart ikke kan se hvad der ligger på c-drevet, og at jeg er usikker på fremgangsmåden.

Mvh. Ole W.

 

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Lad mig foreslå, at du anskaffer en ny og større SSD, og installerer Windows helt fra bunden:

  • Priserne er faldet kraftigt, så 500 GB kan nu købes for under 500 kroner.
  • Det er vigtigt at have plads nok. 10 GB ledig plads er for lidt til Windows, programmer og data.
  • Den beskedne ledige plads kan være et problem for SSD’ens hastighed og levetid.
  • Og det er ret vanskeligt at finde og løse alle de problemer, der gør din PC langsom.

  Windows bruger plads på forskellige uventede måder. Sidefilen tager typisk nogle gigabytes, gamle versioner af Windows fylder mindst lige så meget, og et kompliceret system med versionering af drivere og andre systemfiler bruger betydeligt mere plads, end en simpel optælling af filstørrelserne angiver. Der findes oprydningsprogrammer, der hjælper, f.eks. CCleaner, men det er ingen erstatning for at have Plads Nok:

  https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/ccleaner

  Så min anbefaling er frisk SSD, frisk Windows, og geninstallation af programmerne. Den gamle kan afmonteres og tilsluttes med et USB-kabel, så du kan kopiere dine dokumenter ind fra den.

  Du skal være abonnent for at skrive et indlæg