Windows 10 spionage

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hlexa 8 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
erlingstar379284
Abonnent

Har netop fået reklame fra Softorbits om W10 Privacy Protector. Her fortæller de, at Microsoft i Windows 10 (samt i update til andre Windows versioner) har indbygget keylogger, kan lytte til dine mikrofoner, tappe dit web-cam og masser af andre spionageting, som vi hidtil kun har set på Apples Iphones. Det er ikke lige noget, som Microsoft har reklameret om. Er der ikke nogen regler om dette? Artikel i bladet om sådanne ting ville være interessant. Mvh Erling


hlexa
Registreret bruger

    Tja! Jeg har 2 Win 8 Pro FPP licenser liggende, fra dengang de blev solgt med intro-rabat, som det var tanken at lægge på de næste 2 hardware opdateringer – med Windows på Macbook Pro. De bliver nu liggende i deres DVD æsker.

    Fra nu af bliver der kun tale OS X, og så ellers Linux, når det er PCer.

    Farvel Windows herfra.

    Og jeg skal hermed foreslå KfA, at oprette et Spørg Os Forum til Linux.

     


    jann1
    Abonnent

      Rigtig god ide med Forum for Linux. Jeg skal netop til at installere noget Linux på min gamle pc og deler gerne erfaringer med andre. Jeg tror at det er det rette tidspunkt at relancere Linux, og der er mig bekendt virkelig gode udgaver af dette styresystem – ikke kun for nørder. 

      Min nye pc har Windows 10, og jeg giver det en chance. Men Komputer for alle kunne godt lave en artikel med gennemgang af alle indstillinger W10’s indstillingspunkt: Beskyttelse af personlige oplysninger.

      Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.