Windows 10 uden logon/kode

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  claus56 3 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
claus56
Registreret bruger

Hej. Jeg har aldrig kørt med logon/kode ved opstart at Windows. Efter en/nogle opdateringer er den begyndt at bede om det, specielt efter pauseskærm. Jeg har været nødt til at slukke pc’en og så starte den igen, så kunne jeg “sno mig udenom”. Det blev jeg træt at, loggede på med min Microsoft-konto og lavede en pinkode og det virker sådan set fint, bortset fra, at der nu er TO konti, når jeg starter pc’en. En den ikke kender og MIN. Nu skal jeg så først fortælle den at det ikke er DEN konto den skal bruge, men MIN og så taste min pinkode. Derefter virker det hele.

2 spørgsmål:  hvordan kan jeg fjerne den “forkerte konto” som den TROR er der (kan ikke se den under konti i indstillinger) eller allerbedst, hvordan pokker får jeg den til, bare at starte uden krav om logon/kode/pinkode eller lignende som den gjorde i “gamle dage” – altså bare starte på skrivebnordet?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    De to spørgsmål hører sammen – den ekstra bruger, Windows har oprettet, er årsagen til at automatisk logind ikke længere fungerer. Prøv dette:

    Skriv ‘Brugere’ i Windows’ søgefelt, og tryk Enter.

    Se efter andre brugere end dig selv, og fjern dem.

    Jeg vedlægger et skærmskud – dog kun med en enkelt bruger, jeg har ikke den opsætning selv:


    claus56
    Registreret bruger

      Warning: strpos(): Empty needle in /home/forge/forum.komputer.dk/public/content/plugins/amazon-s3-and-cloudfront/classes/as3cf-plugin-compatibility.php on line 906

      Problemet er, at der ikke ER andre brugere 🙁

      Har vedhæftet en pdf, der viser skærmdump fra min pc

       

      Vedhæftede filer:
      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Tak. Sagen er så, at der kan være skjulte brugerkonti, og at Windows ind imellem selv opretter nogen. De kan ses via en ældre del af brugerfladen. Tryk Win+R og indtast control userpasswords2 for at åbne den. Her ser du alle brugere, der faktisk eksisterer, og kan ændre indstillinger for dem:


        claus56
        Registreret bruger

          Hej igen

           

          Se, DET hjalp. Nu er der kun MIN konto tilbage. Tak for det

          Tillægsspørgsmål:

          HVIS man nu gerne vil køre helt uden logon, altså pc’en skal bare starte op på skrivebordet, når man tænder den. Hvordan gør man det. Jeg synes jeg har ledt alle steder, men desværre ikke fundet noget

          ??

          Claus

          Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.