Windows låst efter opdatering

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 6 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-328279
Registreret bruger

For nogen tid siden låste min pc efter en opdatering, der var kun et lille blåt vindue midt på skærmen. Efter anden “koldstart”begyndte pc’en at reparerer og fjernede den sidste opdatering, og herefter virkede alt normalt igen.

Opdatering der gav fejl  KB4056892  og  fejlkode  0x800f0845.

Pc.en bliver ved med at hente opdateringen, og hvis jeg ikke slukker, når jeg forlader pc’en genstarter den på et tidspunkt – det er nu sket flere gange og med samme resultat. Jeg har nu fundet ud af at udsætte opdatering, men på længere sigt løser det ikke problemet. Hvad kan der gøres ?

Windowa 10 Pro,  version 1709,  build 16299.125      AMD Atlon(tm) 64×2 Dual Core,  Processor 5200+  2,70 GHz

Mvh. Carl Nielsen   [email protected]


user-328279
Registreret bruger

    Det hjalp desværre ikke, fik beskeden:  “Opdateringen kan ikke anvendes på din computer”

    mvh. Carl

     

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Hej igen,

      Det lyder mystisk. Kører du 32 bit Windows 10?

      Prøv eventuelt at downloade updaten her (vær opmærksom på at vælge den til Windows 10 og ikke til Server 2016): http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4073290

       


      user-328279
      Registreret bruger

        Desværre, når jeg trykker på Hent, får jeg en fejlmeddelelse: “Der opstod et problem med webstedet” [Fejlnummer: 8DDD0020].

        Jeg prøvede herefter istedet for at dobbeltklikke på titlen – stadigvæk i linie 2 – og nu får jeg et vindue med opdateringsdetaljer og et link: http://support. microsoft.com/help/4073290 og via Microsoft Support ender jeg igen ved Microsoft Update Catalog og denne gang virker Hent, men ved inst. fejler den igen: “Opdateringen kan ikke anvendes på din computer”

        Specifikationer vedhæftet.

        mvh. Carl

        Vedhæftede filer:
        1. Specifikationer.odt
        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Hej igen,

          Microsoft har endnu ikke udgivet en 32bit version af hotfix’et, der løser problemet: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/windows-10-kb4073290-32-bit-fix/56de1bcd-d2b4-4142-976b-dfd0bdae71d9

          Der er desværre ikke så meget andet at gøre, end at vente på, at Microsoft kommer med en løsning. Indtil da kan du blokere den problematiske opdatering med værktøjet her: https://support.microsoft.com/en-us/help/3073930/how-to-temporarily-prevent-a-driver-update-from-reinstalling-in-window?utm_source=twitter%3Futm_source%3Dtwitter

          Sig til, hvis du har brug for hjælp med at blokere opdateringen.


          user-328279
          Registreret bruger

            Hej igen

            I første omgang kunne jeg ikke finde opdateringen, der skulle blokkeres, men så ophævede jeg udsættelsen af opdateringer, og så fik jeg muligheden, men samtidig begyndte pc’en straks at hente og installere den opdatering, som gav problemer, hvilket betød at pc’en låste som tidligere, men efter et par koldstarter virker den igen, og den problematiske opdatering er nu blokkeret.  Når/hvis der kommer en løsning fra Microsoft, er der så noget jeg selv skal gøre ?

            Mvh. Carl

             

            Christian Bugge
            Christian Bugge
            Registreret bruger

              Det burde ikke være nødvendigt nej.

              Forummet 'WINDOWS 10' er lukket for nye emner og svar.