Windows update

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  joaaje371382 9 måneder, 2 uger siden.
Oprettet af
joaaje371382
Abonnent

Jeg har en laptop fra HP (Pavilion dv7) der kom med Windows 7 installeret. Jeg opgraderede til Windows 10 da den blev frigivet og har løbende fået installeret de opdateringer der er kommet. Efter den sidste opdatering (1709) ændrede mit skærmbillede sig markant til den dårlige side. Jeg finder så ud af at mit grafikkort (ATI Mobility Radeon HD 4650) er blevet overtaget af Microsoft således at jeg kun bruge Generic display driver fra Microsoft og ikke den langt bedre display driver fra AMD. Tilsyneladende bliver en lang række grafikkort fra AMD ikke længere supporteret i Windows 10.

Download af Display drivere fra Microsoft update catalog giver heller ikke noget resultat. Anbefalingen fra AMD er en Display driver fra Windows update (display driver 8.970.100.9001) men lige lidt hjælper det.

Er der nogen der har en løsning på dette problem eller skal man ud at investere i et nyt grafikkort?

Jeg har det som om jeg er blevet hacket og kan bare ikke gøre noget ved det.


kaj-emil
Abonnent

  Hej

  KFA bør kontakte Microsoft, for at undersøge ud fra hvilke principper Microsoft “opdaterer” skærmkort, og hurtigst muligt fortælle os abonnenter, hvad Microsoft´s “skærmkort opdateringer” omhandler?

  Du har givet en rigtig god beskrivelse af problemet.

  Haves f.eks. et ATI skærmkort, bliver din skærm omsat til 4:3 (16:9, 16:10…. format eksisterer pludselig ikke mere)??

  Man kunne jo spørge Microsoft, om det er deres mening, at det skal være således??

  Et eksempel (se billedet):

  Med venlig hilsen

  Kaj-Emil


  joaaje371382
  Abonnent

   Hej Forum

   Jeg har fundet en løsning på mit driverproblem der virkede for mig, jeg har derfor vedhæftet et skærmbillede der beskriver hvordan ændringen af grafikdriveren foretages.

   Her er desuden linket til answers/Microsoft:  https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/display-problems-on-some-amd-radeon-video-cards/037b84cc-2b3f-4192-aa51-83239bf1b61b?auth=1

   Jeg håber der er andre derude der kan bruge nyttige information.

   Vedhæftede filer:

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg