Opdel: Windows 11 og CPU-krav

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 2 år, 6 måneder siden.
Oprettet af tips
tips
Registreret bruger

Min 3 år gamle computer kan ikke opdateres til Windows 11 ja der er noget galt med CPU men mærkelig at en god CPU med 4 kærner ikke kan fungerer med Windows 11, men OK Windows 10 vil jo blive opdateret ca. 4 år merer og måske er min computer kaput til den tid, eller også kan den blive opdateret til Linux Mint, men se vedhæftet skærmskud for nærmer info.

tips
tips
Registreret bruger

    Men OK min 8 år gamle computer kan ikke opdateres til Windows 11 men en god gammel Acer med 12 GB ram og SSD harddisk men se vedhæftet fil. Acer Aspire X1470 ja computeren fungerer supergodt og den har sansynligvis køre omkring 3000 timer.

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Nu er jeg kommet til bunds i dette spørgsmål, og har dårligt nyt: Din CPU er ikke understøttet. Det er en 7400-model, og det er kun ganske få fra 7000-serien, der er på positivlisten:

      https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-intel-processors

      Det kan skyldes specifikke krav til CPU-funktioner, eller blot at Intel ikke vil udvikle Windows 11 drivere til de lidt ældre (men velfungerende) CPU’er. Det vil vi arbejde på at afklare.

      tips
      tips
      Registreret bruger

        Min computer er en Asus K20CD-K som er ca. 3 år gammel, men det er jo helt fin at microsoft opdaterer Windows 10 i 4 år merer, og når at min computer er ca. 7 år gammel, ja så er den sansynligvis total slidt op eller måske ligefrem kaput. Computeren har på nuhverende tidspunkt kørt ca. 5000 timer så hvis at det lykkes at bruge computeren 4 år merer med Windows 10 er det jo ikke den store ulykke at den ikke kan opdateres til Windows 11, men rigtig god ide at vi vender og drejer alle muligheder her i forum.

        Forummet 'WINDOWS 11' er lukket for nye emner og svar.