"Papirkurven på T: /(omvendt skråstreg) er beskadiget."

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
ehk1938708744
Registreret bruger

Jeg har for kort tid siden købt en ny pc, idet den “gamle” ikke ville kunne køre Windows-11. Den nye indeholder kun omkring en halv TB SSD-drev, så jeg har valgt udelukkende at lagre data på eksterne harddiske. En af disse er en 8 TB fast tilknytte (permanent isat maskinen), som jeg har opdelt i to partitioner, hvor den ene en navngivet T. Jeg har at købt en licens til Ashampoo WinOptimizer 19, som i har anbefalet. Jeg tror det er efter brugen af den, at jeg nu pludselig får ovennævnte fejlbesked. Bemærk at mit tastatur ikke tillader den venstrestillede skråstreg.

Jeg har fundet flere løsninger, men de harmonerer ikke helt med de undermenuer, jeg finder i Windows-11 – så vidt jeg kan se. Så nu prøver jeg at spørge her .0) – i øvrig: Jeg bruger Jottacloud/Onlime til backup af dele af harddisken (T), men det skulle nok ikke betyde noget.

Venlig hilsen Erik Kristensen.


ehk1938708744
Registreret bruger

  Jeg har ikke fået svar på mit problem, og har løbende søgt en løsninger på nettet. Ingen virkede og jeg prøvede følgende med flere forslag til løsninger under min “command prompt”. Herved forsvandt en hel del data – hvorefter jeg opgav at “reparere” yderligere. Det næste skridt var at nulstille Windows 11 fuldstændig, hvor jeg nu er i gang med at afinstallere pakken af unødvendige programmer, Windows som standard lægger ind og dernæst geninstallere alle mine programmer. Det hele startede kort tid efter køb og brug af den nyeste version af Ashampoo Winoptimizer, som var anbefalet af bladet. Programmet er nu fuldstændig lagt i graven fra min side, idet det opståede problemet er noget, jeg aldrig tidligere er stødt på (fik min første IBM-PC i 1990 med 20 MB fast harddisk – og har side fulgt IT-udviklingen af nyt udstyr .0).

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Beklager forsinkelsen – ind i mellem har vi mere travlt end godt er 🙁

   WinOptimizer 19 er kompatibel med Windows 11, det står på deres hjemmeside. Men du bør nok sikre dig, at du har allernyeste udgave.

   Det med tastaturet undrer mig. Tastekombinationen AltGr+< plejer at give den ønskede \.

    

   Forummet 'WINDOWS 11' er lukket for nye emner og svar.