Proceslinjen i Windows 11

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  finndyr338217 2 år, 1 måned siden.
Oprettet af
finndyr338217
Registreret bruger

Jeg har opdateret min 3 år gamle Lenovo Ideapad 320S til Windows 11 uden problemer, men det irriterer mig, at proceslinjen nu ligger i bunden af skærmen og at jeg ikke kan flytte den til at sidde lodret i venstre side af skærmen, som jeg havde det i Windows 10. Det betyder, at min skærm nu er blevet endnu mindre i højden, mens jeg har masser af ubrugt plads i siderne. Jeg har læst mig til, at man skulle kunne ændre dette i registreringseditor, men det er endnu ikke lykkedes mig. Kan nogen hjælpe mig?

Steffen Nielsen
Steffen Nielsen
Komputer for alle

  Hej!

  I skrivende stund kan det ikke lade sig gøre. Det er rigtigt, at der fandtes et “hack”, som blev beskrevet tidligere i diverse medier, men hvis man gennemfører det nu, dukker proceslinjen ganske vist op i lodret form, men uden ikoner!

  At det overhovedet kan lade sig gøre at ændre placeringen kan godt tyde på, at Microsoft har muligheden på bedding, men vi vil helst ikke love noget.

  Med venlig hilsen

  Steffen Nielsen

  Komputer for alle


  finndyr338217
  Registreret bruger

   Hej Steffen

   Tak for hurtigt og præcist svar.
   Jeg må jo bare håbe, at der sker noget, for det er godt nok irriterende og noget af et tilbageskridt, at proceslinjen ikke kan flyttes ud i siden, hvor der er så meget uudnyttet plads på skærmen.

   Dbh Finn Dyrhagen

   Forummet 'WINDOWS 11' er lukket for nye emner og svar.