Tpm

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
user-591012
Abonnent

Jeg har en MSI gl 62 bærbar computer der mangler 2 punkter for at kunne opgraderes til Windows 11  det er bla tpm sikkerheds modul  kan man downloade dette dertil  eller er det noget der er indbygget på bundkortet?
Og så er den udstyret med en Intel R core ™ i 5 – 6300 HQ @ 2.30 GHz 2,301 GHz 4 kerner 64 bit processor  , kan man bare skifte den til en ny processor?

Det er kedeligt at Microsoft laver sådanne et styresystem at man kan blive nødsaget til at kassere en rigtig velfungerende computer.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    TPM-modulet kan i nogle tilfælde aktiveres eller monteres.

    Det er værre med CPU’en, for den er typisk loddet på bundkortet, og så er det en ægte ekspertopgave at skifte den – og en risikabel opgave. Den Lenovo Thinkpad, jeg bruger lige nu, har en CPU næsten magen til, og den kan ikke skiftes. Og hvis man endelig turde prøve, ville det også være svært at skaffe en passende CPU at skifte til.

    Det er særligt ærgerligt, at det typisk er computere af høj kvalitet, der bare er blevet ved med at fungere, og vil fungere fint mange år ud i fremtiden.

    Personligt bruger jeg Windows 10 indtil den udløber i 2025. Og jeg tror egentlig på, at Microsoft vil blive presset til at forlænge levetiden for Windows 10, fordi der er så mange der stadig bruger det.

    Bliver det et problem, skifter min computer til Linux 🙂

    Forummet 'WINDOWS 11' er lukket for nye emner og svar.