Windows 11

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 9 måneder siden.
Oprettet af tips
tips
Registreret bruger

Og nu kan du på hjemmesiden hos Microsoft, hente et lille program og teste om computeren kan opgraderes til Windows 11, ja klik på link til Microsoft.

https://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-11

Ja se vedhæftet fil og se at min 3 år gamle computer ikke kan kører Windows 11.

 

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Tak for tippet, tips2!

    Vi har allerede sat gang i arbejdet med at undersøge nyhederne – samt den underlighed, at overraskende mange PC’er noteres som ‘Ikke kompatibel’ – herunder min! Det er så hyppigt, at jeg mistænker en fejl i det program, der undersøger kompatibiliteten. Det vil der komme mere om.

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Ja det er da mærkelig at en 3 år gammel PC med en rimelig stærk CPU og 8 GB ram ikke kan køre Windows 11 jeg har også en 8 år gammel PC også med en rimelig stærk CPU og 12 GB ram og SSD harddisk og den kan heller ikke køre Windows 11.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det er bestemt ikke et spørgsmål om kapacitet: Jeg har 16 GB ram, 2,3 GHz CPU og masser af lagerplads. De dele opfylder min computer uden videre.

        Jeg mistænker så, at der er noget ny funktionalitet, der betragtes som nødvendig. Eller at der er en fejl i programmet, så alt for mange computere bliver betragtet som forældede. Vi graver i sagen, og håber at finde frem til at langt flere computere kan køre Windows 11.

        Det link, El-Giganten har fået ind, har næppe været gratis…

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Der er to ting, der skal være til stede og aktiveret i BIOS: TPM 2.0 og Sikker start.

          Hvis du går ind i BIOS, er der en god chance for at du kan finde dem og aktivere dem.

          Vi vil snarest muligt skrive mere om det. Forhåbentlig vil Microsoft også forbedre deres analyseprogram, så det vil fortælle præcist, hvor problemerne ligger.

          tips
          tips
          Registreret bruger

            Jeg tror helt bestemt at TPM 2,0 er aktiveret i min computer, men se vedhæftet skærmskud om ikke det er rigtig nok. Og i bios kan jeg se at sikker start er aktiveret.

            Vedhæftede filer:
            HenrikClausen
            HenrikClausen
            Komputer for alle

              Ja, det ser fint ud – og styrker min mistanke om, at der er fejl i analyseprogrammet fra Microsoft. Det ville være nyttigt, hvis det fortalte mere om, hvor eventuelle problemer ligger. Vi tager dit eksempel med i arbejdet med at få mere at vide fra Microsoft, der givet er yderest interesserede i at få overgangen til at fungere så smertefrit som muligt.

              Forummet 'WINDOWS 11' er lukket for nye emner og svar.