Windows 11 for ældre computere

Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
HansBarth
Abonnent

Vi skal jo snart have Windows 11. Jeg har en ny HP computer som opfylder kravene, men har også en ældre Acer der ikke gør.

Jeg har læst, at det er muligt, at installere Windows 11 selv om computeren ikke opfylder alle betingelser. Jeg har læst om det flere steder, men er lidt forvirret.

Må jeg opfordre Komputer til, i et af de kommende numre, at lave en klar beskrivelse af, hvordan man får installeret Windows 11 på en computer, der ikke opfylder alle betingelser. Gerne med oplysning om fordele og ulemper.

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Hans,

    Det er rigtigt, at der har været et indgreb i registreringsdatabasen, som gjorde at man alligevel kunne installere Windows 11 på en ikke-understøttet pc. Hullet blev lukket af Microsoft, der samtidig kunne oplyse, at pc’er som er opdateret til Windows 11 via denne metode ikke ville modtage fremtidige opdateringer.

    Siden har vi hørt om et nyt trick, der gør installationen mulig, men hvis man så fraskriver sig muligheden for en holde pc’en sikkerhedsopdateret, kan vi ikke anbefale det. Det vil være et spørgsmål om tid, før hackere finder ud af at angribe disse Windows 11-maskiner, som ikke har modtaget sikkerhedsopdateringer.

    I stedet vil jeg foreslå dig, at du fortsætter med Windows 10 så længe det er muligt (2025). Til den tid kan det være at din Acer alligevel er pensionsmoden.

    Mvh Henning Rasmussen


    HansBarth
    Abonnent

      Hej Henning.

      Tak for dit svar. Jeg fik desværre ikke en mail om, at der var kommet er svar. Derfor ser jeg det først nu hvor jeg gik ind for at se.

      Jeg tror dit råd er rigtig, og W10 er jo udmærket.

      Mvh Hans

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Selv tak – og vi er opmærksomme på. at postfunktionen ved svar er i stykker. Det er desværre ikke helt så enkelt at reparere, som man skulle tro.

        Forummet 'WINDOWS 11' er lukket for nye emner og svar.