Downloade program i win 7

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 måned, 4 uger siden.
Oprettet af
odder43232717
Abonnent

Ofte ved forsøg på download får jeg ikke muligheden “kør”, men i stedet “Åbn”. Jeg kan også gemme, men det har jeg vel ikke så meget at bruge til.

Hvordan henter man så et program?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hvilke filtyper er det, du henter? Zip-filer kan for eksempel ikke køres direkte.

  Muligheden ‘Gem’ er udmærket, for det gør det muligt at gentage installationen senere, flytte installationsprogrammet ud på en USB-nøgle mv. Det er faktisk det, jeg typisk bruger selv, for det giver mig mulighed for at vente lidt med at køre installationen, eller at genoptage installationen senere, hvis jeg beslutter mig for at vælge nogle andre indstillinger. Din browser (hvilken, i øvrigt?) gør det nemt at finde de gemte filer.


  odder43232717
  Abonnent

   Det sker ved forsøg på at hente Glary Utilities i fordelszonen. Hvis jeg trykker “åbn” skal jeg vælge mellem en del programmer som Adobe, Explorer m.v. for at åbne. Hvis jeg bruger Adobe forsøger den at downloade en fil, der hedder gu5setup, men får en fejlmeddelelse om at den ikke er supported eller damaged.

   Hvis jeg bruger explorer kommer den i mappen “overførsler”, hvor jeg igen skal åbne eller gemme og så igen kommer ud for at skulle bruge Adobe ……

   Det bider sig selv i halen og jeg kan ikke komme nogen vegne.

   Skærmbillede vedlagt.

   Vedhæftede filer:
   1. Eksempler.odt
   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Aha. Det er et problem i Windows, ikke i Fordelszonen. Et lidt for hidsigt oprydningsprogram har slettet de indstillinger, der skal til for at starte det hentede program. Du har vel prøvet at starte de hentede programmer fra Stifinder?

    Jeg har tidligere skrevet om problemet her:

    https://forum.komputer.dk/forum/fordelszonen/emne/fordelszone-programmer-kan-ikke-aabnes/

    Der er to forskellige løsningsforslag. De er begge i den tekniske ende, beklageligvis.


    odder43232717
    Abonnent

     Tak for svaret. Men – jeg har ikke meget forstand på computere og føler altid, at når man læser en manual eller får et godt råd som her – så er der altid et punkt, der ikke passer med det der står på skærmen.

     I dette tilfælde har jeg så klikket linket i svaret. Jeg skal finde HKEY_CLASSES_ROOT.EXE.exe (Hvordan skriver man i øvrigt en bagud hældende skråstreg?)

     Den fil findes selvfølgelig ikke, jvf. det vedhæftede. (Jeg er altid heldig!)

     Ved at højreklikke på startmenuen kan jeg ikke finde kommandoprompt, da jeg kun får muligheden mellem egenskaber og stifinder.

     Du spurgte om jeg havde prøvet at starte programmet i stifinder. Der kommer jeg blot tilbage til det punkt, hvor jeg bliver spurgt, hvilket program jeg vil bruge til at åbne gu5setup med. Det bider sig selv i halen hele tiden.

     Vedhæftede filer:
     1. Reg-databasen.odt
     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Tak for det udmærkede skærmskud. Du skal udfolde punktet HKEY_CLASSES_ROOT, og derefter rulle ned til punktet .exe. Værdien af (Standard) skal være exefile – se mit skærmskud herunder.

      Den venstrestillede skråstreg får du ikke brug for – men den indtastes i øvrigt med tastekombinationen AltGr+< (tasten lige til venstre for mellemrum.


      odder43232717
      Abonnent

       Det ser ud til, at det i forvejen er som du skriver, det skal være?

       Vedhæftede filer:
       1. Win7.odt
       HenrikClausen
       HenrikClausen
       Komputer for alle

        Beklager forsinkelsen, vi har haft meget travlt.

        Prøv lige denne kommando. Hvis det løser problemet, er det en stor lettelse:

        sfc /scannow

        Det skal køres i en PowerShell eller et Kommandoprompt.

        Du skal være abonnent for at skrive et indlæg