explorer 9

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
bjæs588308
Abonnent

Hej

Jeg har fået et mindre problem med explorer 9 i W7.  Hidtil har jeg ved en søgning i adresselinien fået vist de løbende resultater på eventuelle hjemmesider i et stort Googlevindue samtidig med indtastningen – nøjagtig som ved en almindelig Googlesøgning.

Men nu er den begyndt at vise resultater løbende i et lille vindue lige under adresselinien. Her viser den kun de eventuelle hjemmesider ved navn – og ikke andet.

Jeg mener ikke jeg har ændret på noget og jeg har prøvet at kigge i diverse indstillinger, men kan ikke rigtig finde noget, der kan ændre indstillingerne tilbage.

Håber I kan hjælpe, da det jo er svært at ændre på gamle vaner…… 

Mvh  Bjæs

 

Tao
Tao
Supporter

    Jeg forstår ikke helt hvordan problemet ser ud. Vil du ikke prøve at sende et skærmbillede, så jeg kan se det?

    Men først kan du lige prøve at nulstille Internet Explorer. Det gør du ved at trykke på Funktioner (det lille tandhjul yderst til højre) og vælge Internetindstillinger. Vælg fanen Avanceret og tryk på Nulstil…. Bekræft at du vil nulstille og tryk på OK.


    bjæs588308
    Abonnent

      Hej

      Jeg har prøvet at præcisere problemet lidt bedre. Her er skærmbilledet som det ser ud nu

      Der hvor der vises KFA’s hjemmeside havde jeg før Googles hjemmeside, hvor der løbende blev vist relevante resultater ud fra min søgning i adressefeltet. Og der var IKKE det hvide felt, hvor der bla. står oversigt og Forum|Komputer for alle. Det jeg ønsker er altså, at det lille hvide felt under adressefeltet IKKE vises, men i stedet for (i mit tilfælde) Googles hjemmeside med løbende relevante resultater – akkurat som hvis der søges på normal vis i Google.

      Håber det gjorde det lidt mere overskueligt:)

      Mvh Bjæs

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej Bjæs,

        Man kan ikke få Internet Explorer til automatisk at gå til Google, som man kender med Google Instant Search – altså hvor der bliver søgt mens du skriver. Så skal du ind på http://www.google.dk

        Hvis du vil have Google som startside i Internet Explorer skal du trykke på det lille hjul yderst højre og vælge Internetindstillinger. I fanen generelt sætter du Google som startside.

        En ting der dog gør livet lidt nemmere er hvis du trykker på Slå forslag til (send tastetryk til Google) under Google forslag. På den måde får du også hurtigt adgang til søgeforslag og faktisk kan du bare skrive et ord i adressefeltet, trykke enter og så søges der på Google.


        bjæs588308
        Abonnent

          Hej Tao

          Endelig et svar til dig……

          Jeg bøjer mig for din forklaring.

          Jeg ved ikke lige, hvilke indstillinger det er jeg før har haft på W7 og Expl 9, men hvis min forklaring ikke kan lade sig gøre, så ………:)

          Tak for svaret – godt vi har jer eksperter 🙂

          Mvh – Bjæs

           

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.