Gemme på skærm 2

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 1 måned siden.
Oprettet af
KurtAmstrup
Abonnent

Jeg har to skærme tilsluttet min PC – skærm 1 og skærm 2. Da jeg arbejder mest på skærm 1 (hovedskærm) og mest med fuld vindue. Når jeg så gemmer en fil – gemmes den på Skærm (hovedvindue) – jeg vil gerne at filerne istedet gemmes på skærm 2 – så jeg hele tiden let kan komme til dem.

Kan det lade sig gøre?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Nu gemmes filer ikke på skærme, de gemmes på computeren. Så jeg tænker, at du lægger filerne på Skrivebordet, og gerne vil have dine ikoner synlige på skærm 2.

    Det kan du gøre ved at slå Arrangér ikoner automatisk fra – højreklik på et tomt sted på skrivebordet, vælg Vis, så finder du punktet der. Jeg vedlægger et skærmskud.

    Derefter kan du uden videre flytte ikonerne derhen, hvor du helst vil have dem.

     


    KurtAmstrup
    Abonnent

      Jeg havde de indstillinger du har vist – jeg er med på at ikonerne/filer ligger på PC’en – det betyder jo åbentbart at ikoner /filer kommer til at ligge på hovedskærmen.

      Jeg har vedhæfter et skærmskud af mine indstillinger – når jeg gemmer skærm skuddet ligger det sig på hovedskærmen – men da det er hovedskærmen jeg bruger så kan jeg ikke umiddelbart se/få fat på filerne uden at jeg åbner skrivebordet på hovedskærmen – men kunne jeg i stedet få filerne vist på skærm 2 – så er de umiddelbart tilgængelig.

      Jeg har tænkt på om man kan lave en mappe eller genvej på skærm 2 – så man kan åbne filerne herfra

      Vedhæftede filer:
      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hov, jeg er kommet til at glemme dette spørgsmål, beklager. Jeg må lige prøve det på en computer med to skærme, og vende tilbage.

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.