Hvad betyder Games for Windows?

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Bopo 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Bopo
Medlem

Når vi køber et spil har jeg bemærket, at der nogen gange står “Games for Windows” på nogle af æskerne, som også er udstyret med et Vista-logo. Hvad betyder det? Virker de kun med Vista?


Bopo
Medlem

    hallo..?

    Games for Windows er Microsofts forsøg på at sikre, at alle spil virker på alle standard-pc’er. For at få logoet skal spillet leve op til en række krav, og du er så godt som garanteret, at spillet vil virke på en Vista-pc. Dem er der dog ikke nok af til, at det kan betale sig kun at lave spil til Vista, så medmindre der specifikt står, at det ikke virker med XP, så gør det også det.

    Spil med “Games for Windows”-logoet opfylder en række krav. Blandt andet vil du kunne finde spillet i Vistas spil-folder med en række informationer til det. Har du indstillet børnenes brugerkonto til ikke at spille spil med en højere PEGI-mærkning end for eksempel 12+, så kan de ikke det. Du kan også se, om din computer er stærk nok til at køre spillet, ved at få et såkaldt ydeevne-indeks og sammenligne med det, spillet anbefaler.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.