Hvordan slipper jeg for opdateringen?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
J.J.
Medlem

Jeg har gennem et stykke tid haft problemer med en ny driver til lydkortet i min Vista-pc. Driveren er kommet som en opdatering via Windows Update, men da jeg installerede den, holdt lydkortet op med at virke. Det lykkedes mig at gå tilbage til den gamle driver, men et par dage senere dukkede opdateringen op igen. Når jeg nu ved, at den skaber ravage, kan jeg så ikke slippe for den?

Normalt bliver nye drivere til hardwaren i din pc tilbudt via Windows Update som en valgfri opdatering. Det betyder, at hvis du har indstillet Windows til automatisk at hente og installere opdateringer, bliver driveren kun installeret, hvis du selv vælger den i oversigten med tilgængelige opdateringer. Du kan altså bare lade opdateringen stå i listen uden at installere den. Er opdateringen tilbudt som vigtig, fjerner du den fra oversigten ved at følge trinene her:

1 Åbn Kontrolpanel, og vælg System og vedligeholdelse. Under Windows
Update klikker du på Søg efter opdateringer

2 Klik på Vis tilgængelige opdateringer

3 Højreklik på den opdatering, du vil fjerne fra
oversigten, og vælg Skjul opdatering

4 Får du senere brug for opdateringen, finder
du den under Windows Update ved
at klikke på Gendan skjulte opdateringe

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.