Import af billeder

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
clackamas
Registreret bruger

Hej,  

Jeg har tidligere (i windows XP og -7) importeret billeder fra kamera eller SD kort ved at når jeg tilsluttede kameraet el indsatte SD kort så poppede der en vindue op som spurgte om jeg ville importere filerne.

Denne facilit rummede mulighed for at “rename” billedfilerne til noget forståeligt. (i sekvens)

I min Windows 10 – og i en geninstalleret Windows 7 er denne automatiske funktion forsvundet!

Hvordan starter jeg “import” funktionen?  Eller hvordan sætter jeg en parameter som får funktionen til at starte automatisk igen?

På forhånd tak

Clackamas

Hej

Prøv under indstillingerenhederautomatisk afspilning der kan du se dit kamera og vælge hvad du vil og hvor du vil gemme dine billeder.

Klaus.


clackamas
Registreret bruger

    Hej khpoulsen,

    Tak for svaret.  Der er gået lidt tid og jeg har først prøvet nu.

    Hvad hedder dine valg i en engelsk Windows version.   Jeg har prøvet, – fordi “det kunne da ikke være så svært” – men der blev jeg klogere!

    Jeg har Windows 10 Home.

    Med venlig hilsen

    Clackamas

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej

      Normal opførsel er, at der kommer en besked i nederste højre hjørne, der tilbyder at vælge mellem forskellige muligheder. Klikker man på den besked, kommer der en liste op, der lader dig vælge mellem flere muligheder. Importér billeder og video står øverst i den. Jeg vedlægger et eksempel fra en PC med en del ekstra muligheder.

      Det er så muligt, at du på et tidspunkt har fået den mulighed, og så valgt Foretag intet, og valgt det som standard for Automatisk afspilning. Det kan du ændre i Kontrolpanel – se det næste billede herunder. På engelsk hedder det i øvrigt AutoPlay.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.