Indeksering win7 64 bit – meget langsom

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
user-578803
Registreret bruger

Hej

Jeg har nu kørt indeksering (MS Outlook og C-drevet undtaget programmer mv) på min pc siden 24/11-20 uden andre programmer kører. 16/12-20 er den nået til ca. 165.000 emner og jeg tror, jeg har knapt 300.000.

Er der nogen måde, man kan få indekseringen til at køre hurtigere – som et prioriteret program, så pc’en ikke foretager sig noget som helst andet?

På forhånd tak for gode svar.

Hilsen Marianne

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Marianne

  Det lyder som om din harddisk er ret fragmenteret, og at computeren ikke har meget ram. Det er ret begrænset, hvad man lige kan gøre, men der kan ligge baggrundsprogrammer, der kan lukkes. Tast Ctrl+Skift+Esc for at få Jobliste. Det giver både oversigt over harddisk belastningen (der sikkert er nær 100 %), ledig ram (den forventer jeg er lav), og en liste med programmer, der kan stoppes via et højreklik. Det frigør ram, der kan få indekseringen til at gå en tand hurtigere.


  user-578803
  Registreret bruger

   Hej Henrik

   Tak for dit svar, eneste program i joblisten er indeksering, performance CPU brug ligger typisk mellem 40-50 %, nogen gange ned på 30 eller op på 60. Der er 8 GB ram, hvoraf 3,3 er ledig, så det lyder vist mest som om jeg skal væbne mig med meget tålmodighed og blot vente til den bliver færdig om 3-4 uger.

   Hilsen og god jul

   Marianne

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Hej Marianne

    Der ligger så noget andet i det, at harddisken kan være slidt. Computeren må være hen imod 10 år gammel, det er en flot levetid, men også “risikotid”. Lad mig foreslå, at du læser vores artikel om at skifte til SSD. Den operation vil være næsten som at få en ny og superhurtig computer.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.