Irriterende informations-balloner

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Morten Jacbosen
Medlem

Hver gang jeg starter min pc, kommer der en irriterende taleboble i nederste højre hjørne, der fortæller mig, at Windows ikke kunne få forbindelse til min netværksharddisk. Forbindelsen bliver altid oprettet efter advarselen, som derfor er overfl ødig og træls. Der kommer også tit en advarsel om, at jeg ikke har nogen fi rewall aktiveret. Kan man slå de irriterende balloner fra – og er det klogt?

Hvis du nogenlunde ved, hvad du foretager dig på pc’en, så kan du sagtens undvære ballonerne

 

Ved hjælp af dette program, kan du slå dem fra: http://disable-notification-balloons.software.informer.com/1.0/

 

EnableBalloonTips skal ændres fra 1 til 0. Og vi har et program, der gør det for dig. Der er to små stumper kode. Dobbeltklik på isableNotificationBalloons for at få ballonerne væk. Vil du en dag have dem igen, så dobbeltklik på EnableNotificationBalloons

 

Som sagt kan det også gøres manuelt, men registreringsdatabasen er ikke et sted at spøge med. Man kan nemt ødelægge noget vitalt ved at ændre den forkerte ting. Derfor skal du også svare Kør, Fortsæt og Ja til de tre advarselsvinduer, der kommer frem.

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.