Kryptel Shredder

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

I listen ’Start’ over programmer, som starter op, når man tænder computeren opdagede jeg ’Kryptel Shredder’. Programmet findes ikke i Apps-oversigten og man kan ikke søge programmet i start-menuen. Jeg kan se på nettet at der er tale om et program, som irreversibelt destruerer filer.

Men hvad laver det i min Start-oversigt. Og skal jeg slette det? Ifølge start har funktionen stor effekt på opstarten.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Optræder programmet i listen Apps og funktioner? Hvis det findes der, kan det fjernes.

  Jeg kender ikke Kryptel Shredder, men umiddelbart virker det som et fornuftigt program, uanset at det overdriver problemets alvor. Det er ikke noget, jeg selv ville bruge, medmindre jeg blev hyret af en efterretningstjeneste til at lave meget hemmelige og farlige ting 🙂


  jann1
  Abonnent

   Hej igen

   Nej, det findes ikke i listen Apps og Funktioner. Det er ikke fordi det gør skade på opstarten. Jeg har Windows på en SSD-disk, så computeren starter lynhurtigt. Men jeg synes at det er mærkeligt, hvor programmet kommer fra. Måske har det altid været der. Computeren er ret ny. Man kan tilsyneladende ikke selv tilgå programmet.

   Ideen med en elektronisk makulator er i og for sig god nok. Jeg lader programmet være, da jeg alligevel ikke kan fjerne det. Så jeg regner problemet for løst.

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Fint, og tak for beskeden.

    Det er desværre almindeligt, at computere leveres med en bunke forudinstallerede programmer, der kan være af ret svingende kvalitet. Der er ligefrem et udtryk (‘crapware’) for den slags…

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg