Kryptel Shredder

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 1 måned siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

I listen ’Start’ over programmer, som starter op, når man tænder computeren opdagede jeg ’Kryptel Shredder’. Programmet findes ikke i Apps-oversigten og man kan ikke søge programmet i start-menuen. Jeg kan se på nettet at der er tale om et program, som irreversibelt destruerer filer.

Men hvad laver det i min Start-oversigt. Og skal jeg slette det? Ifølge start har funktionen stor effekt på opstarten.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Optræder programmet i listen Apps og funktioner? Hvis det findes der, kan det fjernes.

    Jeg kender ikke Kryptel Shredder, men umiddelbart virker det som et fornuftigt program, uanset at det overdriver problemets alvor. Det er ikke noget, jeg selv ville bruge, medmindre jeg blev hyret af en efterretningstjeneste til at lave meget hemmelige og farlige ting 🙂


    jann1
    Abonnent

      Hej igen

      Nej, det findes ikke i listen Apps og Funktioner. Det er ikke fordi det gør skade på opstarten. Jeg har Windows på en SSD-disk, så computeren starter lynhurtigt. Men jeg synes at det er mærkeligt, hvor programmet kommer fra. Måske har det altid været der. Computeren er ret ny. Man kan tilsyneladende ikke selv tilgå programmet.

      Ideen med en elektronisk makulator er i og for sig god nok. Jeg lader programmet være, da jeg alligevel ikke kan fjerne det. Så jeg regner problemet for løst.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Fint, og tak for beskeden.

        Det er desværre almindeligt, at computere leveres med en bunke forudinstallerede programmer, der kan være af ret svingende kvalitet. Der er ligefrem et udtryk (‘crapware’) for den slags…

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.