Net cam overvågningskamera. fra komputer.

Løst
Dette emne indeholder 12 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
snuby2
Registreret bruger

Jeg kan IKKE installere kameraet, det er ligemeget hvad jeg gør, hvis jeg endelig får det i gemmen, så kommer der en fejl meddelse om at NET CAM genstarter, og så lukker det ned. Jeg har ALDRIG været ude for det før, jeg har dog arbejdet med disse camera i flere år, Det begyndte med at de ville ikke sende alarm mail på google som de plejer, og nu kan jeg ikke lægge dem ind, det er noget bras, jeg har brugt uanet af tid på at få det rettet, men tålmodigheden er slut nu. Snuby

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Vi har oplevet problemer med den app, der er angivet til kameraet. Hvis du har en iPhone, kan du prøve denne i stedet:

    https://itunes.apple.com/us/app/cam360/id1121579561?mt=8

    Jeg kender ikke umiddelbart en passende app til Android.

    Det er også muligt, at dit kamera simpelthen er defekt. Du kan få det byttet hos vores Kundeservice, og du er velkommen til at henvise til at jeg har skrevet det i denne sag.


    snuby2
    Registreret bruger

      Hej! Henrik Clausen. Jeg har gjort som du siger, det er nu 10 dage siden, jeg skrev til kundeservice, men de svarer IKKE, det kan vel ikke tage så lang tid, for at sende et kamera der virker. VH. Arne.


      snuby2
      Registreret bruger

        Ps. Jeg har skrevet forkert afsender. Det skal være snuby2. ex Arne.

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Hej

          Jeg har aftalt med Redaktionen, at du kan skrive til dem på [email protected], så vil de tage det direkte til Kundeservice. Det er dog ikke sandsynligt, at de kan nå det før jul.


          user-442371
          Registreret bruger

            Hej Henrik! Bedre sent en aldrig, jeg roder stadig med mine kameraer, ind i mellem. Har du ikke en løsning på hvordan jeg kan få G.mail, til at sende alarm billeder ved alarm på jeres NetCam 360 leveret af Komputer. Jeg er nået så langt at det er opsætningen af g.mail, men jeg kan ikke se nogen steder, hvordan det laves om. Det er da helt utroligt at det ikke kan lade sig gøre, når de oplyser at det er google mail vi skal bruge, og opsætning er vist med g. mail. MVH. Snuby.

             

            HenrikClausen
            HenrikClausen
            Komputer for alle

              Hmm, den har jeg tygget lidt over. Hvor læser du præcist om Gmail indstillinger for kameraet?


              user-442371
              Registreret bruger

                Jeg læser den af jer oplyste manual, hvor i bruger G.Mail som eksembel dette i Komputer 2/17. De underlige er at det har virket, men lige pludselig var alt væk. Det virker heller ikke på andre mail programmer. Support@net cam 360. svarer mig ikke. Der er fint billed på telefonen ved alarm, men den sender ikke videre over mail. Snuby.


                user-442371
                Registreret bruger

                  Hej igen igen Henrik! Jeg vil prøve igen om du ikke kan hjælpe mig med mit problem, det er stadig ikke løst. Kan du ikke oplyse mig om produksenten af kameraet, der må da være en som kender til disse kameraer, jeg har prøvet og skrive til adressen der står i manualen men de svarer ikke, menig mand vil du prøve, i er da importør. Jeg vedhæfter en kopi af manualen, hvor det står at det skal kunne sende mail ved ALARM, det har de også kunnet før, men alt det har jeg skrevet tidligere til dig. Jeg har faktisk opgivet, men jeg høre til dem at det man køber skal virke, ellers er der ingen grund til at have det.  Snuby 2  Ps. der er gået kuk i den, for den sender mit indlæg som svar fra komputer, det er helt galt.

                  Vedhæftede filer:
                  HenrikClausen
                  HenrikClausen
                  Komputer for alle

                    Tak for kommentarerne. Problemet her er, at producenten har fjernet muligheden for at sende billeder med e-mail. Det er vi naturligvis meget utilfredse med, så vi prøver at få dem til at genindføre den funktion.


                    user-442371
                    Registreret bruger

                      Hej Henrik! Jeg ser at i kører reklame for et nyt kamera. Der står i oversigten at det kan sende besked over smartphone når det registrer bevægelse, foran linsen, det kan de gamle også, men ikke over E-mail. Kan det nye sende over E-mail. Snuby2


                      user-442371
                      Registreret bruger

                        Jeg svarede på dit svar i går 05-10-19. men det er væk nu, jeg kan ikke se det. Det nok blevet SLETTET. Snuby2.

                        HenrikClausen
                        HenrikClausen
                        Komputer for alle

                          Nej, beskeden går til den telefon, der har app’en installeret, ikke via e-mail. Vi prøver at få producenten til at bringe den funktion tilbage.

                          Vi sletter ikke indlæg, heller ikke hvis vi kommer til at begå en fejl. Vi vil hellere undskylde end forsøge at skjule noget. Der kan være tekniske grunde til at noget går galt, men vi sletter ikke noget aktivt.

                          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.