Ny opdatering af windows 10 HJÆLP Pc blev låst

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  aage 5 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
aage
Registreret bruger

HJÆLP

Jeg opdaterede til den nyeste version af windows 10 og genstartede min pc, der var ingen problemer men, jeg slukkede derefter computeren.

Nu kommer problemerne, når jeg i dag vil starte min pc, kommer op starten kun til hvor der kommer et windows på skærmen og derefter er der bare en masse små prikker der kører rundt. Jeg lod computeren stå tændt ca. ½ time uden der skete mere, jeg prøvede så at starte op på usb stikket hvor der er taget backup af windows, jeg gik ud på flere af ikonerne for ikke at slette alt og installere på ny. Jeg kom til at ville reparere windows, men det kunne jeg heller ikke, der kom en tekst frem at drevet var låst, og jeg skulle låse det op.

Hvad gør jeg nu for at redde mine programmer og filer, jeg har backup af dokumenter og billeder m.m. men det er ca. 1 måned siden jeg har backup af mine outlook dokumenter,  kontaktpersoner og kalender.


KurtAmstrup
Abonnent

    Kun en ide – kan du køre PC’en til før opdatering – gendannelse. Og så prøve at opdatere igen.


    aage
    Registreret bruger

      Desværre jeg kan slet ikke komme ind i computeren, den står med sort skærm efter op starten, hvor der bare er de hvide prikker der kører rundt.


      aage
      Registreret bruger

        Jeg har selv fået min pc til at virke igen, det var windows installationen der var ufuldstændig installeret.


        aage
        Registreret bruger

          Jeg fik kun løst problemet midlertidigt, ved at fjerne noget af opdateringen 1803, da resten igen blev installeret var problemet der igen.

          Hvordan sørger jeg for opdateringen ikke bliver installeret fuldt ud. Jeg kan se at der er installeret 2 dele af opdateringen og den tredie del som volder problemer, venter på at blive installeret.

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Hvor lang tid har du givet computeren? For mig tog det omkring tre timer at installere 1803-opdateringen.


            aage
            Registreret bruger

              Jeg har selv fået løst problemet helt nu, til sidst kunne jeg ikke lukke min pc ned uden at sidste del af opdateringen blev installeret, derefter har den virket som den skulle. Tak til dem der svarede.

              Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.